evzmonden.ro Web analytics

Tuncay Ozturk – mărturisiri incendiare despre marea dragoste: „N-a fost dragoste la prima vedere”

Tuncay Ozturk – mărturisiri incendiare despre marea dragoste: „N-a fost dragoste la prima vedere”
Tuncay Ozturk - mărturisiri incendiare despre marea dragoste: „N-a fost dragoste la prima vedere”

Luat la întrebari de Andreea Mantea, Tuncay Ozturk a făcut dezvăluiri în premieră despre relația cu Andreea Marin. 

Tuncay-Ozturk-Andreea-Marin-asistent

Tuncay Ozturk (29 de ani) a făcut câteva declarații incredibile pentru Kanal D.  În interviul incendiar, soțul Andreei Marin a mărturisit  totul despre începutul relației cu fosta „Zână”, cât și despre planurile lor de viitor. „Când a venit Andreea Marin la mine pentru tratament, mi s-a spus că vine cineva important, dar nu o știam despre cine este vorba. Din România îi știam pe Hagi, care e o legendă și în Turcia, și pe cei din fotbal. Am început tratamentul cu ea. A fost destinul, a venit la mine. În mod normal nu așa s-ar fi întâmplat”, a povestit Tuncay, pentru Kanal D.

Andreea Mantea l-a întrebat dacă între el și fosta vedetă tv a fost dragoste la prima vedere, moment în care bărbatul a răspuns: „Nu. Este exagerat. Nu a fost dragoste la prima vedere. A stat două sau trei zile la tratament. Eram concentrat pe ceea ce fac, ca ea să fie mai bine, nu mă gândeam la altceva atunci. Înainte să facem un pas împreună, ne-am deschis foarte mult inima. A fost spontan, am vorbit mult, foarte mult și am ajuns aici”. Apoi, Tuncay a glumit: „Acum Andreea nu mai are probleme cu spatele, poate acesta este motivul pentru care s-a căsătorit cu mine”.

Tuncay a explicat când s-au înfiripat primele sentimente: „S-a întors după câteva luni, atunci am devenit prieteni. Faptul că e o celebritate m-a făcut să fiu și mai stresat. Când venea ea nu era fericit, pentru că trebuia să mă ocup de ea, așa e cu pacienții vip. După un an și jumătate și-a rezolvat toate problemele și a fost mai deschisă, atunci ne-am deschis unul față de celălalt”.

Turcul a înțeles cât de celebră este Andreea la mult timp după ce a cunsocut-o în Turcia. „Prima dată când am venit aici în România am înțeles cât este de cunoscută. Nu am crezut că e chiar așa, chiar dacă toată lumea îmi spunea asta”.

De asemenea, Tuncay a mai spus că-și dorește foarte mult copii: „Am șase nepoți, de la două surori. Merg des în Turcia să-i văd, pentru că ador copii. Vreau trei copii”. Soțul fostei „Zâne” a mai mărturisit că relația sa cu Violeta, fetița pe care Andreea o are cu Ștefan Bănică, este foarte bună: „Câteodată o ajut la matematică, în engleză. Ne-am obișnuit unul cu celălalt și mi se face dor de ea când plec de acasă”, anunță click.ro.

Sursă foto: Facebook

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]