evzmonden.ro Web analytics

Trupul legendarului David Bowie a fost incinerat

Trupul legendarului David Bowie a fost incinerat
Trupul legendarului David Bowie a fost incinerat

Celebrul cântăreț britanic a murit după ce a pierdut lupta cu o boală cumplită cu care fusese diagnosticat în urmă cu aproximativ doi ani.

Trupul neînsuflețit a lui David Bowie a fost incinerat, miercuri, la New York, fără să aibă loc o ceremonie. Ultima dorință pe care a avut-o starul a fost ca după moartea sa să nu aibă loc nicio ceremonie comemorativă şi nicio slujbă.

Celebrul cântăreţ britanic a decedat, duminică, la vârsta de 69 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală cumplită cu care fusese diagnosticat în urmă cu 18 luni.

Vestea morţii solistului a fost publicată iniţial pe contul oficial de Facebook al acestuia și a fost preluată de cele mai importante publicaţii de limbă franceză.

Fiul artistului a vorbit despre acest tragic eveniment într-o postare pe Twitter: “David Bowie a trecut dincolo liniştit, înconjurat de familia sa, după ce vreme de 18 luni a luptat, cu mult curaj, împotriva cancerului de care suferea”, a scris fiul regretatului artist. Bowie abia împlinise 69 de ani vineri, 8 ianuarie, ocazie cu care lansase un nou album de studio – al 28-lea din carieră – intitulat “Blackstar”.

Averea lui David Bowie a fost estimată la 180 milioane de euro.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]