evzmonden.ro Web analytics

Cea mai bună rețetă pentru un tort în straturi cu vișine

Cea mai bună rețetă pentru un tort în straturi cu vișine
Cea mai bună rețetă pentru un tort în straturi cu vișine

Ingrediente necesare pentru tort în straturi cu vișine:

Pentru tort:
700 gr vișine fară sâmburi
700 ml suc de vișine
140 gr zahăr pudra
180 gr gris

Alte ingrediente:
24 pișcoturi
2 plicuri de budincă de vanilie
60 gr zahăr pudră
700 ml lapte

Pentru decor:
50 gr ciocolată

Mod de preparare:

1. Filtreaza sucul de visine. Daca nu ai proaspat facut, foloseste din sucul din compot. Trece-l prin sita.
2. Pune sucul la foc potrivit, impreuna cu zaharul.
3. Cand da in clocot, adauga grisul in ploaie. Amesteca in mod continuu. Lasa pe foc potrivit spre mare cam vreo 10 minute. Daca e prea lichida compozitia, mai pune putin gris.
4. Pune apoi visinele in mix si lasa sa fiarba 1-2 minute.
5. Transfera compozitia intr-o tava din sticla termorezistenta.
6. Acopera cu un strat de piscoturi.
7. Pregateste budinca potrivit instructiunilor de pe ambalaj.
8. Acopera piscoturile cu budinca pregatita. Ideal ar fi sa ai budinca destul de groasa, deci prea putin lichida. Niveleaza si lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
9. Decoreaza cu ciocolata data pe razatoare.

Sursa: bzi.ro

Tags: , ,
Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X