evzmonden.ro Web analytics

Tom Hanks, DESPRE industria cinematografiei americane: “Hollywood-ul este plin de prădători sexuali”

Tom Hanks, DESPRE industria cinematografiei americane: “Hollywood-ul este plin de prădători sexuali”
Tom Hanks, DESPRE industria cinematografiei americane: "Hollywood-ul este plin de prădători sexuali"

Tom Hanks este unul dintre actorii care critică dur cazurile de hărțuire sexuală de la Hollywood. Celebrul actor a făcut  referire la producătorului hollywoodian Harvey Weinstein

Până acum, Tom Hanks nu s-a pronunțat asupra cazurilor de hărțuire sexuală lansate împotriva lui Weinstein și dezvăluite de ziarul The New York Times, cu mărturii ale unor actrițe celebre precum Angelina Jolie sau Gwyneth Paltrow care au asigurat că au fost victime ale producătorului. Însă, într-un interviu acordat publicației The Hollywood Reporter, actorul a făcut afirmații pozitive, dar și negative despre industria cinematografiei americane: “Să faci un film trebuie să fie o experiență favorabilă”, a spus el.

“Te poți îndrăgosti de cineva, te poți distra pe platou… are multe lucuri bune”. El a trecut apoi la aspectele negative.

“Într-un film se pot întâmpla și lucruri rele: există oameni care intră în această industrie deoarece puterea excită”, a recunoscut Tom Hanks. “Există prădători peste tot”.

Potrivit protagonistului din Forrest Gump, modul de a pune capăt acestor cazuri, precum cele în care sunt vizați Weinstein sau Kevin Spacey, este de a stabili reguli stricte de comportament.

“Dacă nu le respecți, atunci nu poți să lucrezi aici. Ceea ce nu poate fi rău”, a încheiat reputatul actor, potrivit agerpres.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

[wysija_form id="7"]