evzmonden.ro Web analytics

TEO este ÎNDRĂGOSTITĂ! S-a dat de gol în emisiune

TEO este ÎNDRĂGOSTITĂ! S-a dat de gol în emisiune
TEO este ÎNDRĂGOSTITĂ! S-a dat de gol în emisiune

Teo Trandafir a avut-o ca invitata, joi, pe Antonia. Cantareata a observat imediat ca prezentatoarea, care a trecut printr-o mare transformare fizică, radiaza si a intrebat-o daca nu este indragostita. „Ce pozitie de lady sexy ai! Esti indragostita? Spune adevarul! Esti, da? Se vede”, a spus Antonia.
„Da, sunt. Dar nu iti spun cine e iubitul meu. Nu vreau sa ma atace presa tabloida.”, a raspuns Teo.

Apoi discuţia s-a mutat către silicoane. „Mi-as pune, dar dupa 50 de ani nu e foarte indicat. Am vazut o baba scelerata care era ca un schelet cu doua baloane, arata parca lipite. Tu ai?”, a intrebat-o Teo pe Antonia. „Am, m-a durut un pic cand mi-am pus”, a răspuns cântăreaţa. „Mie mi s-a spus ca o sa dorm cu colac fesier daca imi pun silicoane”, a adăugat vedeta TV.

teo trandafir sot

În 2012, după şase luni de căsnicie, vestea că Teo divorțează a picat ca un trăsnet. La început nimeni nu credea că poate fi adevărat. Mai întâi, Constantin Iosef, apoi Teo au confirmat ruptura. Divorţul a afectat-o foarte mult pe Teo, care, din declaraţiile unui prieten apropiat, Corneliu Vaida, a fost foarte îndrăgostită de fostul rugbyst.

teo pasarelli

Doi ani mai târziu, presa a scris că intre Teo si Antonio Passarelli ar exita o relatie. Cei doi au fost surprinsi de paparazzi sarutandu-se si tinandu-se de mana. Cei doi făceau atunci o emisiune împreună şi primeau numeroase complimente.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]