evzmonden.ro Web analytics

Tartă cu mango și brânză, curcubeul culorilor şi al aromelor!

Tartă cu mango și brânză, curcubeul culorilor şi al aromelor!
Tartă cu mango și brânză, curcubeul culorilor şi al aromelor!

Tartă cu mango și brânză, curcubeul culorilor şi al aromelor.

Ingrediente necesare pentru tartă cu mango şi brânză

Pentru blat de tartă aveţi nevoie de:

  • 100 g biscuiţi sfărâmicioşi, cu cacao
  • 30 g unt

Pentru umplutură:

  • 500 g brânză de vaci
  • 50 g zahăr
  • 2 ouă
  • coaja unei lămâi
  • 1 lingura amidon
  • 1 lingura smântână

Pentru garnitura de fructe:

  • 400 g mango
  • 2 foi gelatină
  • 4 linguri zahăr
  • 40 ml apă

Pentru decor:

  • 1 tub frişcă

Preparare

1.    Se mărunţesc biscuiţii şi se amestecă cu untul topit. O formă se unge cu unt şi se pune acest amestec tasându-l bine pentru a deveni o bază solidă.

2.    Brânza se mixează cu smântâna, iar gălbenuşurile se mixează cu zahărul. Se adaugă apoi brânza, coaja de lămâie şi amidonul. Se bat albuşurile spumă şi se adaugă şi ele. Se amestecă şi apoi se pune crema de brânză peste stratul de biscuiţi. Se dă la cuptor pentru 45 de minute. Se lasă apoi să se răcească.

3.    Se face garnitura de mango pentru care fructele bine coapte se mixează cu zahărul obţinând un piure. Gelatina se înmoaie în apă rece pentru 5 minute, apoi se încălzeşte amestecul. Când începe să fiarbă, se toarnă peste piureul de mango. Se amestecă şi se varsă peste brânză.

4.    Se dă tarta la rece pentru 4 ore, iar înainte de servire se ornează cu multă frișcă.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]