evzmonden.ro Web analytics

Tânărul condamnat la moarte a fost făcut PRAF de nepotul lui Gigi Becali! „Aşteaptă-te să te mierlească ăia… poate-ţi taie capu’! Ionuț a primit aceeași sentință și la recurs!

Tânărul condamnat la moarte a fost făcut PRAF de nepotul lui Gigi Becali!  „Aşteaptă-te să te mierlească ăia… poate-ţi taie capu’! Ionuț a primit aceeași sentință și la recurs!
Tânărul condamnat la moarte a fost făcut PRAF de nepotul lui Gigi Becali! „Aşteaptă-te să te mierlească ăia… poate-ţi taie capu’! Ionuț a primit aceeași sentință și la recurs!

Ionuț Gologan, tânărul român condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri, a primit aceeași sentință extreme de dură și la recurs! Practic, au mai rămas foarte puțiene șanse de salvare a lui!

De când a fost arestat în Malaezia, foarte mulți români s-au arătat solidari față de drama lui Ionuț, iar unul dintre ei a fost Gigi Becali

În schimb, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera, Lucian Becali, a avut o reacție șocantă pe Facebook față de tânărul roman!

lucian becali

“Nu înțeleg de ce pe mass-media din ţară se tot vorbeşte şi se fac articole despre acest românaş, că nu pot să-i zic român, cu tot respectul. In cele 2-3 poze pe care le au ziarele, omu’ e un mare cocalar, un manelist notoriu cu lănţău pe gât , la maieu cu braţele pe afară şi ochelari de soare cu ramă albă ca orice meltean care se respectă fratee…

Prietene, când umbli cu 4-5 kg de albeaţă (n.r cocaină) la tine, aşteaptă-te să te mierlească ăia. Sau tu ai crezut că-i telemea de oaie. Hai să fim serioşi, ştiai prea bine, era posibil s-o dai, dar acum e posibil s-o iei. Partea proastă e că aia nu te mierlesc cu “ingecsie” letală, poate-ţi taie capu’ la ghilotină, sau bei un kil de furadan. Am citit undeva că execută câte 5-6 pe zi d-alde ăştia ca tine , dar cine ştie, in fine!”, a scris, recent, pe pagina lui de Facebook, Lucian Becali,


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

[wysija_form id="7"]