evzmonden.ro Web analytics

A slăbit 38 de kg și a devenit un nume în industria frumuseții! S-a transformat pe internet! FOTO înainte şi după

A slăbit 38 de kg și a devenit un nume în industria frumuseții! S-a transformat pe internet! FOTO înainte şi după
A slăbit 38 de kg și a devenit un nume în industria frumuseții! S-a transformat pe internet! FOTO înainte şi după

Ioana Dumitrache a reuşit să spargă barierele convenţionalului. În urmă cu ceva timp a avut curaj să îşi etaleze frumuseţea în ciuda kilogramelor în plus. A fost printre primele modele plus size din ţară, ceea ce i-a adus aprecierea şi recunoaşterea în mediul online. Transformarea ei a fost urmărită de zeci de mii de români, iar mai multe branduri şi-au asociat produsele cu imaginea ei

– EVZMONDEN: Ai fost primul model plus-size din România. Ai avut emoţii înainte să publici proiectul? Ce reacţii aşteptai şi ce reacţii ai primit?

– Ioana Dumitrache: Nu cred că am fost prima. Diana Secară de la Cluj este model de profesie, eu doar am devenit o voce a comunității mele, iar apoi am primit propuneri să pozez pentru diferite branduri. A fost o experiență frumoasă, dar trebuie să recunosc că eram aproape înspăimântată de fiecare dată când trebuia să public câte un material cu mine. Am primit și critici, dar și foarte multe încurajări. Femeile aveau nevoie de un exemplu, de o femeie cu care să se identifice și care să le spună cu voce tare că au dreptul să se simtă frumoase și să se îmbrace cu stil indiferent dacă se încadrau sau nu în tiparele clasice de frumusețe.

– Eşti blogger, dar si vlogger. Pe ce canal de comunicare mesajul tău ,,se aude mai bine”?

– Blogul și scrisul sunt în continuare căile prin care comunic cel mai bine cu publicul meu, dar încet se formează o comunitate frumoasă și pe Youtube. #MyBodyJourney este foarte urmărită pe contul meu de Instagram (@ioanadumitrache.ro) unde primesc foarte multe mesaje și întrebări. Cred că imaginile au cel mai mare impact în momentul de față.

– Cand te-ai hotărât să slăbești și de ce?

– În momentul în care am făcut o criză severă de spate, iar variantele mele erau ori operația, ori slăbitul am decis că trebuie să fac o schimbare. Nu mi-a fost ușor. Știam că trebuie să slăbesc, dar nu știam cum.

– Ce dietă ai ţinut şi cum a fost acest proces?

– Nu am ținut o dietă anume. Am început ușor să înlocuiesc obiceiurile nesănătoase cu unele bune. În primul rând mi-am schimbat relația cu mâncarea: înainte o vedeam ca pe o recompensă, lucru care era total greșit. Când am ajuns într-un stadiu de platou din care nu mai reușeam să ies, am mers și la nutriționist. Acolo am făcut analiza de metabolism și în funcție de rezultate și de programul de antrenamente stabilit de Iulian Dinu, antrenorul meu, mi s-a stabilit deficitul caloric din dietă. Acum fac sport de 4-5 ori pe săptămână și am 3 mese pe zi la intervale de 4-5 ore. Încerc să mănânc doar ce îmi place ca să nu mă simt pedepsită și să rezist mai bine tentațiilor.

– Cate kg ai reuşit sa dai jos ?

– În total sunt 38 de kilograme, date jos într-un an și șapte luni.

– Reușești să te întreții exclusiv din online?

– Mai am și proiecte ca make-up artist, dar principala mea sursă de venit este online-ul.

– Ce planuri ai de viitor?

– Anul acesta mă voi concentra foarte mult pe conținutul video, dar vreau să ies și în offline și să interacționez direct cu publicul meu. Tocmai de aceea pregătesc o serie de evenimente pentru comunitatea mea din toată țara. În iunie se împlinesc 2 ani de când am pornit #MyBodyJourney și sper ca atunci să termin partea de slăbit și să încep perioada de menținere.

(Gabriel Fereşteanu)

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]