evzmonden.ro Web analytics

SIMONA PĂTRULEASA începe anul la TRIBUNAL

SIMONA PĂTRULEASA începe anul la TRIBUNAL
SIMONA PĂTRULEASA începe anul la TRIBUNAL

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof vor călca pe treptele tribunalului chiar din luna ianuarie. La început de an, vedeta va trebui să meargă împreună cu soțul ei la tribunal pentru a-și separa bunurile matrimoniale așa cum a solicitat avocatul firmei la care bărbatul este dator, anunţă libertatea.ro. Astfel, Ivanof va putea fi executat silit, iar datoria lui să fie achitată. Sabin Ivanof a pierdut în urmă cu un an procesul cu firma la care este, iar încercările de a opri executarea silită s-au soldat doar cu o amânare de un an.

În prezent soții trebuie să facă partaj, pentru a se stabili care sunt bunurile ce-i aparțin lui Sabin Ivanof, și care ar putea fi astfel scoase la licitație.
“Fara sa intru in amanunte, spun doar atat: sotul meu se judeca cu o societate care a cerut in instanta, in vederea derularii procesului, stabilirea exacta a bunurilor aflate in proprietatea lui Sabin si a celor aflate in proprietatea mea”, a explicat Simona Patruleasa, pentru wowbiz.ro în momentul declansării procedurii.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]