evzmonden.ro Web analytics

Simona Gherghe, MĂRTURISIRE despre fiica sa: „E o luptă în sufletul meu (…) sper să nu fie o despărţire cu lacrimi…”

Simona Gherghe, MĂRTURISIRE despre fiica sa: „E o luptă în sufletul meu (…) sper să nu fie o despărţire cu lacrimi…”
Simona Gherghe, MĂRTURISIRE despre fiica sa: „E o luptă în sufletul meu (...) sper să nu fie o despărţire cu lacrimi...”
Simona Gherghe (40 de ani) revine în calitate de prezentator la emisiunea „Acces Direct”.  Înainte de revenirea pe sticlă, vedeta TV a povestit despre cât de greu o să-i fie să stea departe de fiica sa, Ana Georgia, în vârstă de șapte luni.
În această seară, vedeta de televiziune Simona Gherghe revine pe micile ecrane, la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1. Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe povestește cât de mult s-a schimbat viața ei de când a devenit mămică și cât de greu o să-i fie să stea departe de micuța ei, anunță Libertatea.

„Stă sprijinită câteva secunde, e încă mică, are şapte luni şi jumătate, trebuie să aibă răbdare. Şi ea şi noi, ei îi place foarte mult în braţe şi e din ce în ce mai greu. Trebuie să reconfigurăm mobila. Mama mă va ajuta, Răzvan când va veni de la muncă, eu până voi pleca la muncă. E o luptă în sufletul meu, toate mamele care au fost nevoite să se întoarcă la muncă ştiu asta. Am stat tot timpul împreună şi sper să nu fie o despărţire cu lacrimi. Crăciunul a fost minunat, Ana a reacţionat foarte frumos, ţipa de bucurie, a fost foarte emoţionant.

Au fost nişte Sărbători foarte speciale. Am fost şi cu ea de Revelion, aşa că am stat acasă. Poate la anul vom pleca. Păcat că a lipsit zăpada, vreau să mergem să o dăm cu săniuţa. Cel mai frumos cadou din viaţă noastră a venit, jur, îmi doresc sănătate pentru ea şi pentru noi, atât. Nu ştiu ce va urma, dacă va mai veni un alt copil”, a spus Simona Gherghe.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]