evzmonden.ro Web analytics

Silvia Dumitrescu: „Foarte mulți nu credeau că relația noastră o să reziste”

Silvia Dumitrescu: „Foarte mulți nu credeau că relația noastră o să reziste”
Silvia Dumitrescu: „Foarte mulți nu credeau că relația noastră o să reziste”

Silvia Dumitrescu face dezvăluiri la „Star Chef”, emisiune prezentată de Nicolai Tand și Maria Simion și difuzată de Antena Stars,  de momentul în care l-a întâlnit pe actualul ei soț.

„Ne-am cunoscut  la ziua unei prietene comune. Atunci el m-a urmărit toată seara să vadă cu cine dansez, cu cine vorbesc mai mult”, povestește ea. Tocmai pentru că sunt firi atât de diferite, prietenii lor nu le-au dat prea multe șanse. „Eu pe vremea aia făceam roata la petreceri, veneam cu rolele, eram zăpăcită”, în timp ce el, după cum spune ea, „e un tip foarte sobru”.

De fapt, sub această carapace, Silvia a descoperit un bărbat cu care se înțelege de minune. „El e un tip care are un umor englezesc, spune glumele atât de serios că uneori prietenele mele nici nu se gândesc că nu e adevărat”, mărturisește ea amuzată. „E un tip foarte calm, e exact opusul meu. Lucrul acesta m-a atras foarte mult și faptul că e un tip cu care poți să discuți orice subiect. Când vorbeam cu el aveam senzația că am luat vreo 4, 5 extraverale, atât de mult mă calma și mă simțeam foarte bine în prezența lui”, mai dezvăluie artista.

Silvia 2 Silvia

Sursă foto: Facebook

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]