evzmonden.ro Web analytics

Sfatul Iuliei Albu pentru tinuta ta din noaptea de Revelion! Specialista iti spune cum sa nu GAFEZI

Sfatul Iuliei Albu pentru tinuta ta din noaptea de Revelion! Specialista iti spune cum sa nu GAFEZI
Sfatul Iuliei Albu pentru tinuta ta din noaptea de Revelion! Specialista iti spune cum sa nu GAFEZI

Iulia Albu asortează schiuri la cască RuRoc și geantă Valentino

Sfârşitul de an se apropie, dar Iulia Albu nu şi-a teminat încă treaba. Jurata sarcastică de la „Bravo, ai stil!”  spune că are mari şanse să petreacă noaptea dintre ani pe drumuri sau în avion. Dacă totuşi va reuşi să se întoarcă acasă, va ateriza direct pe pârtia de schi. Şi pentru că o ieşire în lume nu se face oricum, va fi îmbrăcată cu un cojoc Fendi şi o geantă Valentino, alături de o cască RuRoc. Până va face o alegere, Iulia oferă câteva sfaturi despre ce să porţi la petrecere că să fii în ton cu modă.

Fără roșu și verde

„În noaptea de Revelion nu ar trebui să purtăm ţinute în cromatică roşu sau verde, pentru că riscăm să fim în ton cu alte 50 de doamne. Nu contează ce porţi, atâta timp cât eşti accesorizată corect. Doamnele pot purta jeanşi cu pantofi flats, la care să accesorizeze cercei mari şi un colier masiv. O rochie de seară cu sandale şi bucle old style Holywood ar fi o alegere inspirată. Totul stă în atitudine”, a explicat ea.

Face afaceri la Istanbul

Zilele acestea, Iulia Albu se află la Istanbul pentru un proiect legat de nouă să linie vestimentară şi de accesorii şi încă nu ştie exact unde o va prinde noaptea dintre ani. „Totul depinde de cât de repede voi finaliza discuţiile legate de acest proiect. Anul Nou mă poate prinde pe pârtie, cu placă, îmbrăcată cu un cojoc Fendi şi o geantă Valentino alături de o cască RuRoc, sau într-o locaţie exclusivistă din Bucureşti, în rochie de seară”, a mai precizat excentrica şi originala Iulia Albu.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

[wysija_form id="7"]