evzmonden.ro Web analytics

SEPARATI, dar IMPREUNA! In “SEZONUL DIVORTURILOR”, Bianca Dragusanu a vorbit despre PROBLEMELE din CUPLU: “Muncesc mai mult decat el si… “

SEPARATI, dar IMPREUNA! In “SEZONUL DIVORTURILOR”, Bianca Dragusanu a vorbit despre PROBLEMELE din CUPLU: “Muncesc mai mult decat el si… “
SEPARATI, dar IMPREUNA! In "SEZONUL DIVORTURILOR", Bianca Dragusanu a vorbit despre PROBLEMELE din CUPLU: "Muncesc mai mult decat el si... "

Bianca Dragusanu a preluat fraiele emisiunii “Te vreau langa mine” de la Gabriela Cristea. Acum, ea si sotul ei, Victor Slav, sunt si colegi, insa blonda a marturisit ca stau mai mult separati decat impreuna, iar drumurile lor  nu prea se intersecteaza, in ciuda faptului ca formeaza o familie superba. 

Recent, Bianca Dragusanu a devenit gazda show-ului “Te vreau langa mine”, emisiune despre care spune ca i se potriveste manusa, avand in vedere ca are o experienta de viata care o ajuta sa le dea oamenilor sfaturi.

Eu şi Victor nu prea ne intersectăm. Programul nostru nu se suprapune şi, în plus, mi se pare normal ca Victor să stea acasă cu fetiţa ziua. Acum că prezint această emisiune muncesc mai mult decât Victor (râde). E o mare provocare show-ul. Sunt foarte multe situaţii în care m-am regăsit de multe ori. Am o experienţă de viaţă şi chiar pot să le dau oamenilor sfaturi. (…)

, a declarat frumoasa blonda pentru WowBiz.ro.

Nici Victor Slav nu s-a lasat mai prejos, a preluat discutia si a marturisit:

Vreţi să vă răspund sincer? (râde). Când se întoarce ea de la muncă, mai trec două ore şi plec eu la muncă. Stăm împreună doar două-trei ore pe zi şi în weekend.

Victor Slav a recunoscut ca o vede pe sotia lui in jur de 2-3 ore pe zi, deorece in momentul in care ea se intoarce de la filmari, trebuie sa plece el. Se pare ca programul extrem de incarcat le-a adus probleme in cuplu, insa cei doi trec peste obstacolele la care sunt supusi, gandindu-se ca eforturile lor sunt meninte sa-i asigure micutei Sofia siguranta si stabilitate financiara.

Sursa: Cancan.ro

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X