evzmonden.ro Web analytics

Semne bune pentru iubitorii de seriale: „Yaman” şi „Furtună pe Bosfor” revin la Kanal D

Semne bune pentru iubitorii de seriale: „Yaman” şi „Furtună pe Bosfor” revin la Kanal D
Semne bune pentru iubitorii de seriale: „Yaman” şi „Furtună pe Bosfor” revin la Kanal D

Anca Simionescu
Anca.simionescu@evz.ro
În noul an, telespectatorii vor avea încă un motiv de bucurie. Noi sezoane ale serialelor preferate, „Yaman” şi „Furtună pe Bosfor”, revin în grila Kanal D, de luni, 2 ianuarie.
„Yaman” va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 16.30, iar dragostea dintre Yaman şi Mira se va confruntă din nou cu incapacitatea protagoniştilor de a scapă de trecut.

Serialul „Ziua în care mi s-a scris destinul” ajunge la final pe 23 decembrie, iar din 2 ianuarie îi va lua locul un nou sezon „Furtună pe Bosfor”. Serialul va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20.00 şi îi are în rolurile principale pe Erkan Petekkaya şi pe Mine Tugay, una dintre cele mai experimentate şi de succes actriţe ale Turciei. Aceasta a obţinut în 2008 şi 2009 premiul pentru Cea mai bună actriţă, iar telespectatorii au mai avut ocazia să o vadă în „Yaman” şi „Trădarea”.

În ultimul episod al celui de-al doilea sezon din „Furtună pe Bosfor”, Cihan (interpretat de Erkan Petekkaya) a fost la un pas să o piardă pe Ayse (Şukran Ovali). Cansu (Leyla Tanlar) şi-a surprins tatăl cu logodnă secretă cu Deniz (Ceyhun Mengiroglu). Povestea de familie continuă la fel de furtunos, războiul dintre surorile Cansu şi Hazal (Alina Boz) se adânceşte, vom află ce mai face Dilara (Ebru Ozkan), fosta soţie a lui Cihan. O nouă poveste de dragoste se înfiripă între Cihan şi Selma (Sinem Ozturk).


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]