evzmonden.ro Web analytics

Secretul SUCCESULUI DEZVĂLUIT de Mihaela Rădulescu! În sfârșit…

Secretul SUCCESULUI DEZVĂLUIT de Mihaela Rădulescu! În sfârșit…
Secretul SUCCESULUI DEZVĂLUIT de Mihaela Rădulescu! În sfârșit...

Secretul SUCCESULUI DEZVĂLUIT de Mihaela Rădulescu! Mihaela Rădulescu se numără printre femeile de succes din România. Chiar dacă nu mai locuiește în țară de 10 ani, diva de la Monaco a reușit să ajungă la această performanță datorită actelor caritabile pe care le-a făcut pentru copiii din centrele de plasament .

La 48 de ani, Mihaela Rădulescu a obținut premiul ”Femeie de succes” și a dezvăluit cum a ajuns la această performanță. Vedeta spune ca această izbândă este o poveste cu multe capitole mai putin spectaculoase, uneori chiar încâlcite sau triste. Ea mai spune că orice femeie poate deveni o femeie de succes chiar dacă nu este norocoasă,iubită sau susținută de cei dragi.

Redăm în totalitate mesajul Mihaelei, postat pe pagina sa de socializare:

”Am luat ieri un premiu de… “Femeie de succes”. Si m-am gandit putin la acest succes, treaba asta pe care o definim fiecare atat de diferit si, totusi, cu atatea abilitati similare la purtator… Succesul unei femei nu e doar despre cariera, venituri si titluri obtinute pe parcurs, despre puterea de a conduce armate de oameni, business-uri complicate sau de a avea reusite vizibile. Succesul unei femei e o poveste cu multe capitole mai putin spectaculoase, uneori chiar incalcite sau triste, caci nu toate au norocul sa fie iubite sau sustinute de cei dragi, intelese si pretuite. La fel cum nu toate gasesc aceeasi bucurie in reusitele de la birou, cum simt acasa, in ochii barbatului iubit si in zambetul copiilor de crescut. Succesul e despre ce-si doreste fiecare sa fie, e o poveste extrem de personala si de frumoasa, cand se intampla sa fie pe masura dorintelor. Dupa atatia ani in care am gustat din acest succes, stiu sigur ca e si despre ce poti face pentru altii, cand ai putere, bunavointa si timp de daruit. Vorbesc rar… spre deloc despre ce fac pentru altii, tocmai pentru ca nu intereseaza mai pe nimeni ce calitati are un om de succes, caci e mult mai acaparant de vanat greseli, defecte, imperfectiuni… Am plecat de 10 ani din Romania, dar mi-am continuat actiunile din proiectul meu caritabil “I do my part”, prin Fundatia Ayan. Am mobilizat oameni si resurse financiare in tara de adoptie si am venit, in fiecare an, cu idei si ajutoare ba pentru copii din orfelinate sau copii bolnavi ori prea saraci… Fundatia mea poarta numele copilului meu si e… doar pentru copiii romani, care nu au avut norocul, sanatatea si iubirea pe care le are Ayan. Am inceput sa facem impreuna aceste actiuni caritabile, pentru ca vreau sa-l stiu implicat, vreau sa stiu ca-i pasa si ca invata bine lectia compasiunii. Una dintre ideile lui a devenit deja realitate – in vara trecuta, prin Fundatia Ayan, au plecat in tabere 182 de copii si insotitori de la Centre de plasament din Constanta. Pentru cei mai multi dintre ei, a fost prima lor vacanta reala, in care au vazut si altceva in afara… Centrului de plasament. Imi fac partea mea de treaba… in diverse alte moduri si daca e sa explic ce ma bucura cel mai concret de pe urma succesului meu, e fix lumina din ochii copiilor pentru care pot sa fac cate ceva.
Multumesc pentru acest premiu si felicit toate femeile de succes din Romania, chiar daca reusitele lor nu sunt premiate la vreo gala, ci vin din sufletele celor care le iubesc si le sustin”, a scrisMihaela pe Facebook.

Sursă foto: Facebook? Mihaela Rădulescu

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

DECIZIE fără precedent! Uite ce se întâmplă când miliardarul Ion Țiriac își pierde firea

Pe Denis Șerban îl cunoaște toată lumea, dar uite cu cine este căsătorit!

Un prezentator celebru de la Antenă, detalii INCREDIBILE despre o partidă de AMOR petrecută în toaleta unui restaurant! A povestit TOTUL în DETALIU: „s-a aplecat peste chiuvetă, și…

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]