evzmonden.ro Web analytics

SECRETUL lui Mircea Cărtărescu! Numerologii explică cum a reușit un scriitor „fără noroc” să devină primul în generația sa

SECRETUL lui Mircea Cărtărescu! Numerologii explică cum a reușit un scriitor „fără noroc” să devină primul în generația sa
SECRETUL lui Mircea Cărtărescu! Numerologii explică cum a reușit un scriitor „fără noroc” să devină primul în generația sa

Numerologul Milena Farcas a stabilit, prin metodele sale specifice, elemente noi despre MIRCEA CĂRTĂRESCU. Ea a analizat atât data nașterii scriitorului, cât și numele său.
raducu_Milena_Farcas_02

„01 iunie 1956-cifra destinului 1 din 2 și 8, cifra zilei de naștere 1, cifra personalității 6, cifra numelui complet 5, cifra vocalelor 7, cifra consoanelor 7. Am întocmit un profil numerologic rapid și mi-a plăcut ce am aflat. Nu voi insista asupra calităților sale de profesor și nici asupra intransigenței sale, nu voi alege să vă dezvălui că poate deveni primul, liderul, că poate avea grade pe umeri sau că i s-ar fi potrivit o carieră militară, ci altceva. Iată ce îmi place mie la el, după ce am calculat despre el, iată ce îl transformă pe Cărtărescu în autorul de succes, în opinia mea, bazată pe calcule numerologice:
Cărtărescu are o anumită rigoare, o anumită ordine, o hotărâre în a se lupta, în a termina, a duce până la capăt – cifra 8 care se regăsește în cifra destinului său. Cărtărescu este în conflict cu singurătatea (lipsește cifra 7 din numerograma zilei sale de naștere), și-o impune deși nu-i place. Cărtărescu se luptă cu el și cu toți ceilalți, o luptă diferită. Cărtărescu vrea pace și război deopotrivă, el se înfruntă pe el pentru a dobândi acea pace interioară, acel echilibru care-l ajută să-și ordoneze ideile, să le alinieze, să răspundă comenzilor sale. De aici această zbatere și ca atare acest rezultat. Cărtărescu nu ește ușor de mulțumit. Cărtărescu nu are noroc- cifra 3 nu se regăsește deloc în profilul său numerologic. El insistă, se încăpățânează, se ambiționează, își alege un țel și îl urmează- cifra destinului 1 din 2 și 8 și linia hotărârii 159 prezentă în numerograma zilei sale de naștere.

Cărtărescu este atent la detalii, este atent cu banii, îi vrea, știe să-i facă.
Lui Cărtărescu nu-i place singurătatea (cifra 7 lipsește din numerograma zilei sale de naștere), și-o dorește. Se teme de ea dar îl atrage. Este ca o aventură pentru el. descoperă noi senzații, noi sentimente. Din această spaimă, din acest amestec, din adrenalina rezultată din neliniștea afundării în singurătate se naște și SOLENOID. Și cine poate jura că el stă singur? El recunoaște chiar că uneori se plictisește stând în casă. Singurătatea nu este o stare de fapt, este un sentiment. Este un gol sufletesc, este absența ta din tine, este conștientizarea absenței tale, neputința de a intra în legătură cu tine, teama de a te descoperi, de a te apela, de a te deranja.

Cărtărescu vrea să înțeleagă, să distingă, să descopere (cifra vocalelor 7) iar asta se poate petrece doar în absența fizică a celorlalți, depănând amintiri, disecând evenimente, gesturi, aprofundând detalii, afundându-se în ele. Căci mintea face cu greu diferența dintre ficțiune și realitate. Pe cale de consecință Mircea Cărtărescu nu este niciodată singur, ci alături de personajele sale. Mircea Cărtărescu își învinge temerile dând realității forme noi. Cărtărescu nu vrea singurătatea pentru a se regăsi ci pentru a-i găsi pe ceilalți. El vrea povestea, ideea. Singurătatea este prețul. Nu există un preț al singurătății lui Mircea Cărtărescu ci un rezultat al ei: scriitorul de succes MIRCEA CĂRTĂRESCU”.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]