evzmonden.ro Web analytics

SECRETUL lui FLORIN CĂLINESCU! De ce a început juratul să plâgă când a văzut familia fericită de la “Românii au talent”

SECRETUL lui FLORIN CĂLINESCU! De ce a început juratul să plâgă când a văzut familia fericită de la “Românii au talent”
SECRETUL lui FLORIN CĂLINESCU! De ce a început juratul să plâgă când a văzut familia fericită de la "Românii au talent"

Spectacolul talentelor de la PRO TV a continuat aseară cu show-uri surprinzătoare, dar şi povesti emotionante, de-o simplitate dezarmantă. În premieră, un astfel de moment a reuşit ceea ce niciun alt moment artistic n-a reuşit până acum: Florin Călinescu a fost copleşit.

Familia “Cinci”, aşa cum îşi spun ei, are trei copii simpatici şi frumoşi. Micuţii au intrat pe scenă cântând, iniţial o melodie a lui Smiley, “Oarecare”, iar apoi, alături de părinţii lor, cei trei copii au interpretat impresionant “Hallelujah“. Momentul l-a lasat fara cuvinte pe Florin Calinescu, iar juratul a lacrimat de emoţie.

“Apariţia în trepte a Familiei Cinci mi-a creat emotii pentru că, oricât ai fi membru al juriului, ai amintiri si trairi personale”, a explicat el.

florin calinescu fotografia cat 1000 de cuvinte

Cunoscutul actor şi om de televiziune are o poveste de viaţă impresionantă, iar soarta l-a pus la grea încercare de mai multe ori. Juratul de la Românii au talent şi-a pierdut soţia chiar de ziua ei, în 2005, iar până în 2012, actorul şi-a pierdut fiul şi părinţii.

Călinescu nu a f0st singurul mişcat de moment. În culise, Smiley a trebuit să se recunoască şi el cucerit de drăgălăşenia celor mici.

smiley emotionant

Am trăit sa o vad și pe asta. Călinescu sensibil. Minunata familie. Geniala coregrafia și ideea. Felicitări! N-ai cum sa nu zambesti cand ii vezi. Formeaza o familie minunata si au pus in scena un spectacol minunat, a scris un fan al emisiunii. Şi pentru alţi prieteni virtuali ai show-ului de la ProTV, Familia Cinci a fost un moment de bucurie. “O familie minunata si cei mai minunați copii. Si sunt si foarte frumosi. bravo va ador succes in continuare”.


Romanii au talent 2016: Familia Cinci – Moment artistic pe vocearomaniei.protv.ro


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]