evzmonden.ro Web analytics

SECRETUL ANDREEI MARIN: De ce se teme fosta zână a TVR de energiile negative?

SECRETUL ANDREEI MARIN: De ce se teme fosta zână a TVR de energiile negative?
SECRETUL ANDREEI MARIN: De ce se teme fosta zână a TVR de energiile negative?

Celebra prezentatoare e pusă pe fapte mari în 2016, deși cam stă cu frica-n sân.
Andreea Marin pare marcată de ameninţările teroriste. Cum 2015 a fost zguduit de atacuri sângeroase, iar teroriştii Statului Islamic îşi extind constant rază în care plănuiesc atentate, fosta Zână a TVR, căsătorită cu un musulman, se gândește în principal la siguranța familiei sale.

Întrebată care este cea mai mare dorinţa pentru Noul An, ea a răspuns fără să clipească: „Să fim sănătoşi şi toleranţi, trăim vremuri tulburi în care oamenii uită uşor ce înseamnă înţelepciunea. Pământul mocnește de o energie negativă care ne pune în pericol, avem nevoie de înțelegere și credință pentru a depăși acest moment dificil la nivel global”.

Preocuparea Andreei nu este întâmplătoare în contextul în care vedeta este gata să-şi mărească familia. Nu numai Tuncay Ozturk, soţul fostei zâne a TVR, îşi doreşte o casă plină de copii, ci şi ea: „Noi suntem pregătiți! Dumnezeu decide, însă, când e momentul”.

Până atunci familia se pregăteşte de Anul Nou. Petrecerea o vor face acasă, apoi vor pleca, pentru câteva zile, în Spania.

„Sărbătorile le petrec cu familia, suntem în țară, acasă, și în ultimele zile din vacanță , înainte de începerea școlii Violetei, vom fi la Barcelona. Pentru ea, Spania e o noutate, iar limba e o atracţie pentru copiii de vârstă ei, pasionați de serialul Violetta, în care personajele vorbesc şi cântă în spaniolă”, a adăugat Andreea.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]