evzmonden.ro Web analytics

Se va face de râs! Adevărul despre relația dintre Lidia Buble și copiii lui Răzvan Simion: ” Minte cu nerușinare”

Se va face de râs! Adevărul despre relația dintre Lidia Buble și copiii lui Răzvan Simion: ” Minte cu nerușinare”
Se va face de râs! Adevărul despre relația dintre Lidia Buble și copiii lui Răzvan Simion: ” Minte cu nerușinare”

Lidia Buble a fost invitată, luna trecută, să vorbească într-un live pe Facebook-ul Revistei Viva despre viața ei muzicală, dar și personală. Printre întrebările jurnaliștilor s-a numărat și una mai intimă: dacă blonda se înțelege cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion, până nu demult amantul ei, în prezent actualul iubit, iar artista a declarat că i-a cunoscut și a început să-și spună părerea în ceea ce îi privește. Total fals, iar evzmonden a aflat toate detaliile.

La minutul 44:18, Lidia Buble este întrebată dacă i-a cunoscut pe cei doi copii ai lui Răzvan Simion, pe Ianca și Tudor, iar răspunsul ei a fost afirmativ. ”Da, i-am întâlnit și sunt foarte drăguți, și foarte isteți, Doamne!. Mai ales Tudor. Tudor este unu la unu cu Răzvan. Seamănă foarte bine. Dacă pui o poză de-a lui Răzvan de când era mic și o poză cu Tudor sunt identici. Ianca este drăguță și isteață rău. Sunt niște copii foarte buni și foarte speciali. Și țin foarte mult la ei.

Evzmonden a aflat că Lidia Buble a mințit în momentul în care a declarat că i-a cunoscut pe cei doi copii ai lui Răzvan și că se înțelege bine cu ei. Cântăreața nu a stat nici măcar o secundă împreună cu Ianca și Tudor, iar asta și pentru că relația ei cu Răzvan a început pe vremea când acesta era căsătorit. De menționat este și că cei doi copii ai lui Răzvan au avut de suferit din cauza divorțului dintre mama lor și prezentatorul de la Neatza, iar micuții sunt conștienți că cea care le-a dărâmat familia este Lidia Buble, care o perioadă a acceptat rolul de amantă, după care a devenit iubita oficială.

Lidia Buble nu are cum să aibă o relație de prietenie cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion deoarece micuții s-au mutat în Timișoara împreună cu mama lor, Diana, și trăiesc departe de nebunia showbiz-ului. Singurul care îi mai vizitează este Răzvan, însă nu însoțit de Lidia.  O sursă din anturajul moderatorului TV ne-a dat toate detaliile despre minciuna pe care Lidia Buble a spus-o public.

” Lidia minte cu nerușinare. Nu-mi dau seama de ce o face, dar minte. Ea spune că totul este roz, că este în armonie cu toată lumea, că este prietenă cu cei doi copii ai lui Răzvan și că i-a cunsocut, dar minte fără scrupule. Nu este deloc adevărat. Copii s-au mutat cu mama lor în Timișoara de câteva luni, iar acolo abia vine Răzvan, dar păi Lidia. Plus că în Timișoara e toată familia fostei soții, ar fi și culmea ca Răzvan să vină cu Lidia acolo. Înainte să plece din București, soția și copiii lui Răzvan nu s-au intersectat nicodată cu Lidia. Nu știu de ce spune despre Ianca lucruri pe care nu le cunoaște, iar Tudor sigur nu a cunoscut-o. Nimeni nu o știe. Este foarte posibil să mintă pentru publicitate, altă explicație nu există. De ce te-ai folosi de imaginea unor copii ca să minți mass-media? ”, a declarat o sursă apropiată din anturaj, pentru Evzmonden.ro.

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

[wysija_form id="7"]