evzmonden.ro Web analytics

Scandal în showbiz! Mihaela Rădulescu, atacată dur de Elena Cârstea

Scandal în showbiz! Mihaela Rădulescu, atacată dur de Elena Cârstea
Scandal în showbiz! Mihaela Rădulescu, atacată dur de Elena Cârstea

De când face parte din juriul unui concurs de talente, Mihaela Rădulescu a generat o mulțime de știri împotriva ei, iar acum Elena Cârstea a atacat-o destul de dur pe Răduleasca: “Eu măcar mai fac muzică, Mihaela e cu moda mai mult. La decolteu am stat foarte bine mereu şi nu e de plastic”.

Cântăreața Elena Cârstea a intrat, astăzi, în legătură telefonică directă din America, în cadrul emisiunii “Star Matinal”, de la Antena Stars, şi a vorbit  despre piesa pe care a ales-o Mihai Trăistariu pentru a concura la Eurovision 2016. De asemenea, Elena a ținut neapărat să o critice și pe Mihaela Rădulescu pentru că face parte din juriul unui concurs de talente și  nu are nicio legătură cu muzica.

“Am zis că vreau să luăm o căsuţă pentru când o să vin în ţară, pentru că vreau demult să fac lucrul ăsta. Vreau să vin din când în când. Nu o să mă pot întoarce definitiv. Cu sănătatea stau foarte bine, nu mai am dureri de cap. Am stat foarte liniştită şi mi-am văzut de treburile mele.

A fost pur şi simplu o discuţie la un concurs de talent că aş fi vrut să fiu într-un juriu, şi mi-au spus că dacă aş fi fost eu, nu mai trece nimeni. Şi eu le-am spus că nu e adevărat, că o să o treacă doar cei foarte buni.

Nu ştiu ce a declarat Mihai Trăistariu, doar i-am spus că pentru vocea lui nu este foarte potrivită piesa. Noi suntem prieteni foarte buni. Nu o să mai particip la Eurovision, dar poate o să le dau nişte piese unor tineri.

Am înţeles că anul acesta se va ţine la Baia Mare, ceea ce mi se pare o mare prostie, copiii aia trebuie să îşi plătească cazare şi masă, şi e un efort pentru ei.

Facebook-ul meu este personal şi privat şi  am fost întrebată dacă sunt în juriu sau nu. Eu o ştiu pe Mihaela Rădulescu de foarte mult timp, este o fată deşteaptă. Acum dacă fiecare se supără pentru fiecare lucru pe care eu îl spun asta, ar însemna că nu sunteţi sănătoşi la cap. Dar ar trebui să facă ceea ce se precipe. Mihaela nu are nicio treabă cu muzica,” a declarat cântăreața, la emisiunea “Star Matinal”, de la Antena Stars.

elena


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]