evzmonden.ro Web analytics

Să ne amintim de sărut! Secretele unui moment de neuitat

Să ne amintim de sărut! Secretele unui moment de neuitat
Să ne amintim de sărut! Secretele unui moment de neuitat

Atentia putina sau chiar inexistenta acordata sarutului face ca unele persoane sa uite cum se saruta si sa comita greseli in sarutat.

Clipa in care ne sarutam prima data cu un potential partener este primul moment cu adevarat intim pe care il traim. Multi dintre noi asociem saruturile indelungi si pasionale cu inceputurile relatiei. Mai mult de atat, se intampla adesea ca sarutul “frantuzesc”, cel care implica folosirea limbii, sa fie inlocuit, odata cu inaintarea in relatie, de pupat, de presarea si eventual muscarea sau sugerea usoara a buzelor. Pentru unele femei care au la activ ani lungi de casnicie, chiar si pupatul in relatie este rar.

In pofida rutinei, in pofida trecerii anilor si a altor factori care ne fac sa uitam de sarut, acesta ramane un element esential al relatiei, chiar daca nu ii acordam atentia cuvenita. Din acest motiv, ar fi bine sa ne amintim cum se saruta!

Indiferent ca este vorba de primul sarut cu o persoana noua sau cu partenerul de o viata, acest gest intim creeaza o impresie, un moment care dainuie in psihicul si in sufletul celui care participa la el, spune Michael Christian, autor al cartii “Arta de a saruta”. El sustine ca “cu cat oamenii se saruta mai des, cu atat sunt mai capabili de a comunica la un nivel romantic”.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]