evzmonden.ro Web analytics

S-a vindecat de AUTISM cu ajutorul muzicii. COPILUL-MINUNE de la ROMÂNII AU TALENT

S-a vindecat de AUTISM cu ajutorul muzicii. COPILUL-MINUNE de la ROMÂNII AU TALENT
S-a vindecat de AUTISM cu ajutorul muzicii. COPILUL-MINUNE de la ROMÂNII AU TALENT

Mara are 15 ani si sufera de autism infantil. Din fericire, fata a reusit sa faca progrese mari cu ajutorul muzicii, iar acum se considera un om norocos, care a depasit o multime de piedici. Fata a urcat pe scena de la “Romanii au talent” si a impresionat audienta cu o piesa pe care a compus-o singura. Povestea Marei la “Romanii au talent” merge mai departe cu “sute de DA”.
Pentru preselectiile “Romanii au talent”, Mara a pregatit o piesa pe care a scris-o inspirandu-se din experientele sale. “De cand eram mica am vazut muzica ca pe o terapie pentru ca m-a ajutat sa ma recuperz de autism”, a spus Mara Pruna.

fata 2

Intitulata “Sweet Dreams”, piesa interpretata de Mara i-a impresionat atât pe juraţi, cât şi pe publicul din sală si a adus lacrimi in ochii celor care au ascultat-o. Vocea calda a fetei si versurile emotionate au fost elementele cheie.
“Te felicit! Ai o sensibilitate aparte in voce”, a spus Andra.
Florin Calinescu a fost si el incantat de talentul fetei cu potential: “Daca ai avut necazuri si muzica te-a ajutat sa stai in lumina, sa ramai in lumina si sa nu te intorci niciodata inapoi”, i-a transmis acesta Marei.


www.protv.ro

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]