evzmonden.ro Web analytics

ROMANII AU TALENT. Au rămas ŞOCAŢI când l-au văzut GOL pe scenă. Smiley se tăvălea pe jos de râs

Mihaela Rădulescu a rămas cu gura căscată, dar Andi a spus că nu i se pare indecent. Cei din sală încercau să vadă cât e de dotat

ROMANII AU TALENT. Au rămas ŞOCAŢI când l-au văzut GOL pe scenă. Smiley se tăvălea pe jos de râs
ROMANII AU TALENT. Au rămas ŞOCAŢI când l-au văzut GOL pe scenă. Smiley se tăvălea pe jos de râs

Marius Gheorghiu a intrat pe scena intr-un halat de culoare neagra, dar a renuntat repede la el şi a început să vorbească cu umor despre tabloidizare. Când a rămas gol, goluţ, juriul a căscat ochii mari.

Bărbatul a pus in scena o reprezentatie memorabila si să protesteze impotriva prezentei asistentelor TV care apar pe micile ecrane, barbatul si-a facut aparitie pe scena intr-un halat de culoare neagra, in timp ce in fata juratilor a fost asezat cu grija un obiect acoperit de un material de aceeasi culoare.

Dupa o scurta prezentare facuta in rime, Marius Gheorghiu a renuntat la haine si si-a acoperit partile intime cu ajutorul unei chitari, pe care a folosit-o pentru a interpreta un cantec cu mult umor.

Gestul lui Marius a stârnit o adevărată furie pe pagina de socializare a emisiunii. “Umorul e foarte important. Simpatic om. De apreciat – in egala masura – faptul ca a avut ceva de spus,societatea ar trebui sa se gandeasca si sa nu mai accepte toate dezbracaciunile fara suflet,fara creier”, au scris unii. “Nu a gresit cu nimic. Unele asistente tv vin aproape ca el la tv”, au atras alţii atenţia. “Tupeu,nu glumă, are acest om dar….mai sunt și oameni care-l plac.Sunt curioasă cu ce se prezintă în etapa viitoare”, l-au susţinut şi alţii.

Nu toată lumea a fost entuziasmată de ideea lui. “Poate îi cadea chitara si se vedea si alt ceva, omul acesta nu are minte cum sa te dezbraci pe șcena, in public sunt si copii si nu trebuie sa vada asa ceva spre rusinea lui”. “Pfff, vai, cica e talentat in a scoate halatul in public erau si copii nu ii e rusine nu o avea copii nepoti acasa parerea mea e ca e lipsa de bun simt”, au mai criticat şi alţii.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]