evzmonden.ro Web analytics

Roman de la „Zdob și Zdub” este bunic

Roman de la „Zdob și Zdub” este bunic
Roman de la „Zdob și Zdub” este bunic

Este renumit pentru exuberanța de care dă dovadă de fiecare dată când urcă pe scenă, iar solistul trupei „Zdob și Zdub” povestește la „Dincolo de aparențe”, cum se desfășoară viața lui atunci când nu este în lumina reflectoarelor.

„Înțeleg acum că viața trece foarte repede”, declară Roman, care este foarte preocupat să afle cât mai multe despre istoria familiei sale, despre strămoșii lui. Talentul lui a fost moștenit de la mamă, care cânta, printre altele, și operă. „Îmi pare foarte rău că nu am înregistrat o piesă împreună cu mama, într-un studio. Ea a plecat, nu de mult, și a fost un moment foarte trist din viața mea”, mărturisește artistul.

Roman este deja… bunic! „Soția mea are o fată de 25 de ani. Eu sunt deja bunel. Mă simt extraordinar, vârsta n-are importanță”, povestește amuzat Roman, care se declară foarte fericit cu viața lui, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

De ce crede că persoana modernă trăiește mecanic și cum de tatăl său nu a fost niciodată la un concert al formației „Zdob și Zdub”, sâmbătă, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe”.

roman


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]