evzmonden.ro Web analytics

REVENIRE SPECTACULOASĂ la ProTV. O prezentatoare CELEBRĂ revine pe sticlă după doi ani de absență

REVENIRE SPECTACULOASĂ la ProTV. O prezentatoare CELEBRĂ revine pe sticlă după doi ani de absență
REVENIRE SPECTACULOASĂ la ProTV. O prezentatoare CELEBRĂ revine pe sticlă după doi ani de absență

REVENIRE SPECTACULOASĂ la ProTV. O prezentatoare CELEBRĂ revine pe sticlă după doi ani

Amalia Enache, o cunoscută jurnalistă de la PRO TV a făcut un anunț-surpriză. După aproximativ doi ani, vedeta TV a anunțat că va reveni, la pupitrul știrilor.

Pentru că perioada concediului de maternitate se apropie de final,  Amalia a anunțat că este pregătită să revină pe sticlă. Mai mult, Vedeta de la TPO TV a menționat când se va întoarce la postul din Pache, scrie Click.ro.

„Sunt în continuare în concediu de maternitate, dar proiectul principal din acest an este să mă întorc la serviciu, la pupitrul știrilor, în momentul în care fiica mea împlinește doi anișori (n.r. august 2018)” a declarat Amalia, pentru sursa citată.

În cadrul unui eveniment, jurnalista a spus în exclusivitate pentru Click că viața ei s-a schimbat radical de când o are pe micuța Alma:

„ Meseria de mămică este foarte frumoasă, am un copil spiriduș, care acum este în perioada în care învață să vorbească, să meargă. Fetița mea este ghidușă, pare că tot timpul este pusă pe glume. Pentru mine este miracolul absolut când îmi văd copilul așa. Am senzația că este un început, că începe o nouă viață pentru mine! Cât despre întrebarea dacă îmi mai doresc un copil, pot să îți mărturisesc că nu vreau doar unul, ci mai mulți, pentru că îmi place să fiu mamă. Însă, de la dorință până la împlinirea ei sunt mai mulți pași. Copilul mă menține, efortul pe care îl depun pentru ea este mai intens ca orice program de sală, iar de mâncat cred că mănânc mai sănătos tot datorită ei. În plus, nu mai sunt pe fugă, ca înainte, cu mâncare la caserolă”, a încheiat Amalia Enache, pentru Click.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]