evzmonden.ro Web analytics

REȚETA ZILEI: CHEESECAKE cu căpșuni la pahar!

Un desert extrem de GUSTOS, IDEAL pentru zilele călduroase!

REȚETA ZILEI: CHEESECAKE cu căpșuni la pahar!
REȚETA ZILEI: CHEESECAKE cu căpșuni la pahar!

INGREDIENTE

350 g căpșuni proaspete

5 lingurițe zahăr tos

zahăr pudră

250 ml smântână dulce/pentru frișcă

150 g biscuiți din fulgi de ovaz

200 g mascarpone

2 linguri miere

1 esență de vanilie

1 esență de rom

zeama de la jumătate de lămâie

PREPARARE

Pisează 100 g căpșuni cu 2 lingurițe de zahăr. Lasă deoparte. Bate smântâna dulce până obții frișca de o consistență tare. Încorporează niște zahăr pudră (pui în funcție de cât de dulce vrei tu să fie rezultatul). Bate crema de mascarpone cu esențele, mierea și zeama de la jumătate de lămâie. Bate căpșunile pisate cu jumătate din cantitatea de frișcă. Căpșunile rămase întregi taie-le în felii egale.

 

Ia un vas mare rotund, înalt sau vase mai mici, pentru porții individuale și apucă-te de…construit! Un strat de biscuiți sfărâmați, unul de frișcă, unul de cremă de căpșuni, unul de fructe, unul de mascarpone și tot așa până termini ingredientele.

 

Se poate mânca imediat, dar pentru maximizarea aromelor, e indicat să îl dai la frigider cel puțin o oră.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply