evzmonden.ro Web analytics

Așa prepari cei mai GUSTOȘI MICI. Un bucătar CELEBRU dezvăluie SECRETUL

REŢETĂ TRADIŢIONALĂ

Așa prepari cei mai GUSTOȘI MICI. Un bucătar CELEBRU dezvăluie SECRETUL
Așa prepari cei mai GUSTOȘI MICI. Un bucătar CELEBRU dezvăluie SECRETUL

Așa prepari cei mai GUSTOȘI MICI. Sfarsitul acesta de săptămână este prilejul perfect pentru o porţie zdravănă de mici la grătar. Iată cea mai bună reţetă de mici tradiţională.

Ingrediente: 

500 de grame de carne de porc
500 de grame de carne de vita
500 de grame de carne de oaie
o lingurita de bicarbonat de sodiu
lamaie
o căpătana de usturoi
500 ml de supă de oase de vita
1 lingurita de boia dulce
1 lingurita de piper
1 lingurita de cimbru
sare dupa gust

Mod de preparare:

Carnea pentru mici trebuie tocată de doua ori, pe sita cea mai fină. Carnea tocată  se puneîntr-un vas şi se frămantă cu bicarbonatul stins cu zeama de lamâie, cu sarea si cu toate mirodeniile adaugandşi cu supa de oase. Se  frământată cel putin jumatate de ora şi apoi se lasă la rece peste noapte sau cel putin 4-5 ore.

Micii se formează şi se frig pe grătarul încins.

Poftă bună!

Tags:
Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]