evzmonden.ro Web analytics

RĂSTURNARE de situație pentru CUPLUL BRANGELINA. Ce au decis Brad și Angelina

RĂSTURNARE de situație pentru CUPLUL BRANGELINA. Ce au decis Brad și Angelina
RĂSTURNARE de situație pentru CUPLUL BRANGELINA. Ce au decis Brad și Angelina
Cuplul Brad și Angelina se pare că nu mai are nicio șansă. Deși s-a speculat în presă că cei doi ar dori să se împace, întrucât Brad a renunțat la patima băuturii, lucru care o deranja extrem de mult pe Angelina, surse apropiate actorilor au spus că cei doi vor divorța.

 Săptămâna trecută au apărut informaţii potrivit cărora Angelina Jolie a suspendat procedura judiciară prin care a solicitat divorţul de Brad Pitt, însă o sursă apropiată actriţei a informat că divorţul merge înainte şi nu există posibilitate de reconciliere între cele două părţi, relatează TMZ.

Potrivit unor prieteni apropiaţi fostului cuplu, niciunul dintre ei nu doreşte să ofere o a doua şansă relaţiei lor. Surse apropiate celor doi actori au confirmat că procesul de divorţ îşi urmează cursul şi că presupusa reconciliere despre care vorbesc mass-media este departe de a fi o realitate.

Brad Pitt nu şi-a ascuns intenţiile cu privire la copiii săi, aflaţi în fruntea listei sale de priorităţi, la fel ca şi Angelina Jolie, astfel încât procesul de divorţ se anunţă a fi foarte lung.

Sursa: Evz,ro

Potrivit TMZ, Brad Pitt şi Angelina Jolie luptă în continuarea pentru custodia copiilor şi pentru împărţirea proprietăţilor deţinute în comun şi nu vor reveni asupra deciziei luate. Unul dintre motivele pentru care nu va exista o a doua şansă pentru cuplul Brad Pitt-Angelina Jolie sunt acuzaţiile pe care actriţa le-a lansat cu privire la comportamentul abuziv al lui Brad Pitt faţă de copiii lor.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]