evzmonden.ro Web analytics

Profesorul de pian acuzat de pedofilie de la “Românii au talent” şi-a făcut propriul show

Profesorul de pian acuzat de pedofilie de la “Românii au talent” şi-a făcut propriul show
Profesorul de pian acuzat de pedofilie de la "Românii au talent" şi-a făcut propriul show

Traian Constantin, profesorul de pian exclus din semifinala ediţiei trecute a show-ului “Românii au talent”, după ce a fost acuzat de pedofilie, a făcut un show pentru copii talentaţi, scrie spynews.ro.
Revenit la catedră, Traian Constantin a decis să organizeze un concurs similar show-lui de talente de la ProTV din care a fost eliminat. Sub numele “Talentul tău”, profesorul a organizat prima ediţie a unei competiţii muzicale la care au participat elevi cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani, pe care el i-a pregătit personal.

Reamintim că, anul trecut, Traian Constantin, pianistul orfan care a impresionat publicul si a obtinut biletul catre finala Românii au talent, a fost eliminat pe motiv ca ar fi incalcat regulamentul şi nu a spus că pe numele lui era depusă o plângere la Poliţie în care era acuzat de pedofilie de către tatăl unui copil.
„Echipa de productie a emisiunii “Romanii au talent” a hotarat excluderea din competitie a concurentului Traian Constantin, pe motivul incalcarii clauzelor contractuale. Acesta va fi inlocuit in finala competitiei cu Nicoleta Iancu, clasata in urma voturilor publicului in primii patru concurenti ai primei semifinale “Romanii au talent”, care a avut loc vineri, 8 mai”, se arata într-un anunt al ProTV.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]