evzmonden.ro Web analytics

Primul Chef din Romania, membru al World Master Chefs Society! Ghicesti despre cine e vorba?

Primul Chef din Romania, membru al World Master Chefs Society! Ghicesti despre cine e vorba?
Primul Chef din Romania, membru al World Master Chefs Society! Ghicesti despre cine e vorba?

Chef Paul Siserman a devenit, începand cu data de 07.02.2017, membru al World Master Chefs Society, societatea mondială cu o tradiție de 200 de ani. Astfel, Chef Siserman devine primul Chef din România care a fost integrat în numărul celor 350 de Chefi selecționați din întreaga lume.

“Onoarea este enormă. Cu greu se poate descrie în cuvinte, mai ales că a fi selectat și invitat ca membru printre cei 350 (un număr fix, care niciodată în istorie nu s-a modificat) este mai mult decât o confirmare a muncii din domeniul gastronomiei și a implicării cu rezultate în domeniul culinar”, spune Siserman.

InkChef Paul Siserman gătește alături de copiii cu probleme

În urma verificării minuțioase a întregii activități profesionale, Societatea a decis integrarea lui Chef Paul Siserman ca membru deplin. “Nu aș putea să spun nici ce a provocat decizia lor, nici cum a venit acest moment. Pentru mine, asta nu contează. Primirea veștii a fost atât de copleșitoare încât am în minte doar un singur lucru: să reprezint cu demnitate tunica, diploma și medalia primite de la World Master Chefs Society”.

Rețetă de 5 STELE pentru sărbătoriții de Sfinții Mihail și Gavril ! Petreceți cu STIL și FINE DINING – ATENȚIE! FOTO ȘOC

World Master Chefs Society înseamnă: schimbul de cunoștinte din industria HoReCa între membrii săi, suport și consiliere în deschiderea unui business în domeniu – mulți dintre membrii fiind proprietarii unor restaurante sau companii de catering de mare succes; calitatea de invitat la toate evenimentele și competițiile internaționale, alături de multe alte beneficii la nivel de promovare atât personală, cât și a țării din care provin.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]