evzmonden.ro Web analytics

PRIMA reactie a lui VLAD HUIDU dupa ce GIULIA s-a afisat in bratele altui barbat: „Te-am inselat, imi cer iertare public!”

PRIMA reactie a lui VLAD HUIDU dupa ce GIULIA s-a afisat in bratele altui barbat: „Te-am inselat, imi cer iertare public!”
PRIMA reactie a lui VLAD HUIDU dupa ce GIULIA s-a afisat in bratele altui barbat: "Te-am inselat, imi cer iertare public!"

Vlad Huidu este un barbat care are incredere deplina in sotia lui, iar fotografia in care Giulia aparea in bratele altui barbat se pare ca a reusit sa il amuze teribil. Acesta a reactionat la poza postata de Giulia, iar prietenul acesteia a raspuns si el indata. 

In ciuda faptului ca ce doi soti au trecut prin momente dificile, Vlad Huidu si Giulia au reusit sa lupte pentru relatia lor si formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondena. Se pare ca la baza relatiei lor solide sta increderea reciproca.

Sotul Giuliei s-a amuzant din plin la vederea fotografiei postate de artista.

„Cancan-istii ramnn cei mai haiosi” , i-a transmis Vlad Huidu sotiei lui, Giulia.

Cantareata s-a amuzat la vederea postarii facute de sotul ei si i-a raspuns cu niste emoticoane care radeau in lacrimi. Interesant este ca emoji-urile au venit insotite alaturi de numele barbatului cu care Giulia s-a fotografiat in ipostaze intime.

 

”Pentru fericirea Giuliei, orice!”, a comentat Gina Pistol când a văzut postarea.

Bărbatul alături de care Giulia a apărut în ipostaze apropiate a luat atitudine şi i-a răspuns imediat Ginei Pistol: ”Te-am inselat, imi cer iertare public!”, scrie Cancan.ro.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]