evzmonden.ro Web analytics

PRIMA REACTIE a Andreei Marin, dupa ce s-a vorbit despre RELATIA ei cu Marcel Toader: ” Ma veti vedea, fireste, de mana cu…”

PRIMA REACTIE a Andreei Marin, dupa ce s-a vorbit despre RELATIA ei cu Marcel Toader: ” Ma veti vedea, fireste, de mana cu…”
PRIMA REACTIE a Andreei Marin, dupa ce s-a vorbit despre RELATIA ei cu Marcel Toader: " Ma veti vedea, fireste, de mana cu..."

In ultima vreme, s-a discutat frecvent despre situatia amoroasa a Andreei Marin. Se speculeaza ca ar avea iubit strain, insa unii sustin ca vedeta ar fi fost vazuta in ipostaze tandre alaturi de Marcel Toader.

Fosta prezentatoare TV a vorbit despre viata ei personala si a declarat ca atunci cand va fi cazul sa isi asume o relatie, cu un barbat din viata ei, o va face.

Aud despre mine că sunt o superwonderwoman, câte o relație pe săptămâna, azi aici, mâine pe un alt continent, azi cu omul negru, mâine cu cel alb, mărimea buzunarului doar rămâne aceeași-musai “un afacerist bogat”! În fanteziile celor ce nu pot dormi , căci nu au liniște decât-măcar imaginar-în patul meu, sunt cea mai “descurcăreață”femeie, liberă fără limite, căzând mereu în picioare. De arătat cu degetul, însă, căci așa dă bine, știm, nu știm despre ce vorbim. Adevărul e dezamăgitor, din păcate: nu e nici străin, nici african, nu îl găsești nici de mână cu mine pe la sală de sport, nici brunet, nici divorțat, nici cu doi copii… toate previziunile, chiar făcute cu bunăvoință și urări de bine, nu fac față realității. Aceasta e doar a mea, aleg să port realitatea în suflet și-n strălucirea de pe chip, am învățat o lecție, discreția, mai bună decât naivitatea marturisilor deschise, din păcate.  Va veni ziua când mă veți vedea, firește, de mână cu un om, asumat, dar nici atunci nu îmi voi deschide sufletul mai mult decât atât. Viață te învață

, a scris vedeta pe contul ei de socializare.

De asemenea, Marcel Toader a negat ca ar fi fost cu Andreea Marin la aceeasi sala, si ca s-ar fi tinut de mana.

La sală nu plătea angajaţii. L-am văzut la sala de mână cu Andreea Marin!

, a declarat Mara Bănică la “XNS” după ce ar fi primit aceasta informatie.

Sursa: Spynews.ro

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]