evzmonden.ro Web analytics

PREVIZIUNI ASTROLOGICE. “Atenţie la imunitate!”. Totul despre bolile lui 2016 cu MINERVA

PREVIZIUNI ASTROLOGICE. “Atenţie la imunitate!”. Totul despre bolile lui 2016 cu MINERVA
PREVIZIUNI ASTROLOGICE. "Atenţie la imunitate!". Totul despre bolile lui 2016 cu MINERVA

Minerva (Gabriela Dima, foto) este cunoscută pentru previziunile ei astrologice și este solicitată des de televiziuni. În urmă cu un an, ea a prevăzut tragedia de la Colectiv. Specialista spune acum că, din punct de vedere astral, în 2016 românii vor avea probleme de sănătate. „Ca o previziune generală, vor fi probleme imunitare, tulburări gastro-intestinale și, relativ frecvente, vor fi răcelile și pneumoniile. Vom mai staționa câțiva ani sub semn de foc, deci mare atenție la accidentele cu foc. Le recomand tuturor să-și fortifieze organismul, să facă mișcare. Importantă este și alimentația. Mâncați verdețuri și fructe dar, atenție, citricele trebuiesc bine spălate, circa o jumătate de oră cu apă caldă”. 2016 vine și cu influențe pozitive, iar Minerva spune că tot ceea ce este legat de serviciu va merge foarte bine. „Cei ce nu au loc de muncă, îl vor găsi în acest an, iar cei ce au depus eforturi deosebite vor fi promovați. În a doua parte a anului, cei ce au fost plecați în străinătate vor fi tentați să se întoarcă. Totul ține de legile și deciziile luate de guvernanți”, adaugă ea.

Minerva explică și că, din punct de vedere astral, nu se prefigurează vreun cutremur, dar vom asista la fenomene meteorologice extreme precum: caniculă, furtuni cu aspect de ciclon etc. Răsturnările vor fi pe scena politică. „Vor mai cădea capete, vor fi sentințe spectaculoase. Dacă nu vom asista la nașterea unui partid nou, atunci sigur vom vedea alianțe la care nu ne-am așteptat”.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Pai daca a prevazut accidentul, de ce nu s-a dus acolo sa le atraga atentia participantilor la concert, patronilor sau autoritatilor? Nu e greu sa fi escroc pe luma asta cu atatia prosti care se nasc continuu.

[wysija_form id="7"]