evzmonden.ro Web analytics

Premieră pe B1 TV: ATENTATELE DE LA PARIS, IN CULISELE PUTERII

Premieră pe B1 TV: ATENTATELE DE LA PARIS, IN CULISELE PUTERII
Premieră pe B1 TV: ATENTATELE DE LA PARIS, IN CULISELE PUTERII

In saptamana in care a avut premiera in Franta, B1 TV prezinta un documentar despre atentatele care au zguduit Franta in 2015, in ianuarie la Charlie Hebdo si in noiembrie in mai multe locuri din Paris. Sambata de la ora 21.00, B1 TV prezintă documentarul: ATENTATELE DE LA PARIS, IN CULISELE PUTERII.

Francois-Hollande-Charlie-Hebdo_pics_390 paris

Principalii actori politici care au fost implicati in deciziile luate in cursul atentatelor din Paris depun marturie despre acele momente dramatice, despre starile de spirit prin care au trecut, deciziile dificile pe care le-au luat dar si despre erorile pe care le-au comis si pentru care au fost criticati de catre opinia publica si mass-media.
Presedintele Hollande, premierul Manuel Valls, alti ministri ai guvernului francezi, lideri politici din opozitie precum Marine Le Pen sau Nicolas Sarkozy, ne ofera perspectiva lor asupra evenimentelor care au indoliat Franta.
Prin imaginile inedite pe care le include, acest documentar permite publicului telespectator sa intre in culisele deciziilor luate de oamenii politici francezi dupa atentatele de la Charlie Hebdo, sa afle care au fost strategiile de urmarire a teroristilor, cum s-a rezolvat luarea de ostatici la Hyper Cacher si, de asemenea, cum au reactionat in cazul atentatelor recente din luna noiembrie.
Documentarul ATENTATELE DE LA PARIS, IN CULISELE PUTERII a fost difuzat in premiera in Franta de postul de televiziune France 3 luni seara, pe 4 ianuarie, cu un succes important de audienta, fiind urmarit de peste 2.6 milioane de telespectatori.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]