evzmonden.ro Web analytics

Predictii Oscar 2016 cu Oana Zamfir

Predictii Oscar 2016 cu Oana Zamfir
Predictii Oscar 2016 cu Oana Zamfir

Din studioul Digi24 Oana Zamfir şi invitaţii săi: criticul de film Irina Margareta Nistor, actorul Dorian Boguţă şi regizorul Laurenţiu Damian vor comenta reacţiile vedetelor, şansele acestora la trofeu şi peliculele candidate la premiul pentru cel mai bun film. “Duminică noaptea cu siguranţă nu vă lăsăm să aţipiţi. Am pregătit o ediţie specială, în care vom vorbi cu haz şi pasiune despre filmele bune, actorii preferaţi şi despre nominalizările mai neaşteptate”, spune Oana Zamfir, gazda nopţii de Oscar de la Digi24 şi Digi Film.

dicaprio-xlarge

Seara de Oscar se anunţă a fi una plină de surprize. Cel mai aşteptat trofeu din acest an este în mod sigur cel pentru cel mai bun actor. Toţi ochii sunt aţintiţi asupra lui Leonardo DiCaprio, favorit pentru primul Oscar din carieră. Matt Damon, Eddie Redmayne, Bryan Cranston şi Michael Fassbender sunt şi ei în cursa pentru trofeu. Pentru cel mai bun rol principal feminim nominalizate sunt Brie Larson, Cate Blanchett, Saoirse Ronan, Jennifer Lawrence şi Charlotte Rampling. “Mi-a plăcut mult Gala din 2015. Dar ceva îmi spune că anul acesta va fi şi mai spectaculos, şi mai amuzant, mult mai strălucitor şi antrenant. Mai ales dacă Leonardo DiCaprio va lua Oscarul, pentru prima data în cariera lui de peste 25 de ani. Toţi ochii sunt pe el, pentru că toate predicţiile îl dau câştigător.

cranston_170424062Eu însă am un alt preferat la categoria cel mai bun actor în rol principal. Iar un cinefil nu poate decât să spere până în ultima clipă. Aşa cum am făcut anul trecut, când am ţinut pumnii strânşi pentru The Grand Budapest Hotel şi pentru Rosamund Pike, actriţa din  “Gone Girl”. Desigur că ştiam că Birdman va fi marele câştigător, dar, am sperat. Anul acesta mă mândresc, în adevăratul sens al cuvântului, cu faptul că sper ca Bryan Craston să îi “fure” Oscarul lui DiCaprio, dar cred că aş pierde dacă aş paria cu bani pe asta. Revenind la ediţia de anul trecut, recunosc că am fost surprinsă şi că m-a încercat un sentiment de dezamăgire pentru că The Grand Budapest Hotel nu a primit mai mult”, spune criticul de film Oana Zamfir . “Ti-ar placea sa fii in sala de la Kodak Theater, in seara Oscarurilor?”

martian-gallery3-gallery-image

“De mai bine de un an colegii mei fac glume pe seama mea legate de Oscar. Mi se spune “Oscărel” sau ”Oscarici”. Cea mai frecventă glumă are legătură cu faptul că trăiesc intens un eveniment care are loc în capătul celălalt al lumii, peste mări şi ţări. Foarte multă lume mă întreabă când mă duc şi eu la Dolby Thetre, când o să fac corespondenţe având covorul roşu în spate…Iar eu le răspund tuturor “peste 3 ani!”. Nu ştiu de ce am ales orizontul ăsta de timp, dar vreau să cred că o să se întâmple cândva, nu foarte departe în timp”.

Emoţiile şi strălucirea de pe covorul roşu din Los Angeles se vor trăi LIVE pe Digi24 şi Digi Film. În direct din Cetatea Filmului, transmisiune în direct din noaptea de 28-29 februarie începe la ora 01:00.

Luni, 29 februarie, de la ora 23:00 – cele mai bune momente ale Galei Premiilor Academiei Americane de Film, sunt într-o ediţie specială, la Digi24, cu Oana Zamfir. Invitat: jurnalistul şi scriitorul Cristian Tudor Popescu.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]