evzmonden.ro Web analytics

Postarea de 6.000 de like-uri a Mihaelei Rădulescu: „Să o luați la fugă”!

Postarea de 6.000 de like-uri a Mihaelei Rădulescu: „Să o luați la fugă”!
Postarea de 6.000 de like-uri a Mihaelei Rădulescu: "Să o luați la fugă"!

În câteva ore de la postarea unui mesaj, Mihaela Rădulescu a „împușcat” aproximativ 6.000 de like-uri.

Mihaela Rădulescu a lăsat un mesaj pe Facebook în care arată fanilor ce viață acitată are. Imediat după postare, Diva de la Monaco a primit din partea fanilor multe urări, iar mesajul a adunat în puțin timp de la postare mii de like-uri.

„Traiesc intr-o tara, muncesc in alta si iubesc in alta. In toate cele 3 tari am o viata, niste prieteni, niste locuri care-mi plac si niste lucruri pe care ador sa le fac. Mereu mi-e dor de ceva sau cineva, mereu dau si primesc un sarut de ramas bun, o imbratisare calda de bun-venit… Zbor, conduc, fac si desfac bagaje si incerc sa nu pierd timpul cu nimic ce m-ar scoate din ritm, din starea activa, din vibratia pozitiva, creativa… Situatia ma obliga la o organizare personala impecabila, dar si la o permanenta adaptare. Schimb haine de sport cu cele de scena, dau franceza pe romana, engleza pe germana la care fac progrese, trec de la tocanita la … soupe a l’oignon ori de la gulas la schnitzel fara sa clipesc si nu mi se pare ca vreau sa schimb ceva…ce functioneaza bine asa cum e. N-am in vocabular „ce-ar fi daca ?…” decat atunci cand am deja un plan in care cred si pe care-l pot duce pana la capat.
Din toate astea, as fi vrut sa va inspire ideea ca viata nu trebuie traita dupa tipare, ci dupa intensitatea sentimentelor si acoperirea lor in realitatea in care functionati cel mai bine.
Aveti deja un tipar in care totul e asa cum ati visat ? Nu pot decat sa va felicit si sa va urez statornicie. Nu va simtiti bine niciunde ? Nu pot decat sa va doresc putere sa rupeti cadenta gresita si sa o luati la fuga in directia mereu visata…”, a scris Mihaela Rădulescu pe rețeaua ei de socializare.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]