evzmonden.ro Web analytics

Pitbull-ul pus să omoare alti câini a fost adoptat de PRIETENUL Oanei Zavoranu! Cazul a socat o lume intreaga

Pitbull-ul pus să omoare alti câini a fost adoptat de PRIETENUL Oanei Zavoranu! Cazul a socat o lume intreaga
Pitbull-ul pus să omoare alti câini a fost adoptat de PRIETENUL Oanei Zavoranu! Cazul a socat o lume intreaga

 

Zilele trecute un videoclip cutremurator facea inconjurul internetului, atat in tara cat si in Europa. Un tanar cu grave probleme de comportament era surprins in imagini in timp ce isi punea cainele din rasa Pitbull sa ucida un alt catel de talie mica. Cu o cruzime iesita din comun, individul se amuza si isi intarata si mai tare animalul sa duca sarcina la bun sfarsit.

Si mai rau este ca acel caine executa doar comenzile stapanului, fiind batut si agresat ca sa fie obedient. Din fericire, oamenii care au facut rost de inregistrarea video au mers cu ea direct la politie si au cerut urmarirea penala a acestui scelerat, originar din comuna Buteni, judertul Arad.

Oamenii legii au fost si ei impresionati de cruzimea acestui individ si l-au vizitat cu mandat de aducere. Cainele a fost confisact si dus la ecarisaj, iar daca cineva nu urma sa-l adopte, animalul ar fi ajuns la injectia letala. Dar chiar si angajatii adapostului de animale au fost miscati de comportamentul pitbullului: tremura, era speriat si era plin de lovituri. Oamenii au decis sa apeleze la Kola Kariola – pe numele sau real Marius Chirca-, barbatul cunoscut in Capitala ca fiind un salvator de animale dedicat, un om care s-a luat chiar si la bataie cu hingherii atunci cand a sesizat nerespectarea legii si care a protestat in strada de fiecare data atunci cand s-au facut abuzuri.

Fara ezitare, asociatia lui Kola – cunoscut si ca fiind prietenul de suflet al Oanei Zavoranu, s-a oferit sa-l adopte. El ii va asigura si un program de dresaj si reabilitare apoi va incerca sa-l reintegreze intr-o familie iubitoare.

Marius Chirca este un fel de inger al animalelor fara stapan, spun iubitorii de animale.

ATENTIE!!! IMAGINI FOARTE DURE!

Aradeanul si-a pus pitbullul sa sfasaie cainele legat al unui cioban!

“Multumim Directorului DSVSA Arad Viorel Agud, politiei Arad si tuturor autoritatilor care au actionat prompt in acest caz. Cainele ciobanului a scapat cu viata si a fost dus la veterinar”, au scris cei de la asociatia lui Kola Kariola.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]