evzmonden.ro Web analytics

Peste 90 de artişti vor să reprezinte România la EUROVISION 2016

Peste 90 de artişti vor să reprezinte România la EUROVISION 2016
Peste 90 de artişti vor să reprezinte România la EUROVISION 2016

 Selecţia ediției naţionale Eurovision România 2016 a atras peste 90 de piese în cursa pentru un loc pe scena de la Baia Mare, unde, pe 6 martie, va avea loc finala competiţiei.

Potrivit mediafax.ro, Organizatorii Selecţiei Naţionale Eurovision 2016 au avut, luni, o zi plină. Conform calendarului competiţional, la sediul TVR au fost verificate şi numărate dosarele de înscriere pentru concurs, peste 90 de piese fiind înscrise pentru selecţia naţională, informează TVR.

Vedete autohtone, dar şi mulţi compozitori străini – suedezi, germani, britanici, americani, spanioli, italieni, polonezi – speră să reprezinte România la concursul de la Stockholm, din luna mai.

“Sunt extrem de încântată să constat că din ce în ce mai mulţi tineri talentaţi sunt interesaţi de Eurovision. Tineri, dar nu începători, cunoscuţi şi iubiţi de publicul larg, ei au trimis la TVR piesele lor cele mai bune, începând din septembrie 2015. Sunt primii care demonstrează că Eurovisionul este nu doar cel mai mare festival muzical european, dar şi unul la care fiecare artist aspiră să participe – şi că TVR este instituţia care le poate oferi această oportunitate”, a declarat Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei României şi producătorul selecţiei naţionale. “Le mulţumim pentru încredere celor care s-au înscris în cursa pentru Stockholm”, a spus şefa proiectului Eurovision Romania din acest an.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]