evzmonden.ro Web analytics

PERFORMANŢĂ pentru Eddie Redmayne: a luat şi Oscarul şi Zmeura de Aur. Care a fost cel mai prost film din 2015

PERFORMANŢĂ pentru Eddie Redmayne: a luat şi Oscarul şi Zmeura de Aur. Care a fost cel mai prost film din 2015
PERFORMANŢĂ pentru Eddie Redmayne: a luat şi Oscarul şi Zmeura de Aur. Care a fost cel mai prost film din 2015

Cu o zi înainte de decernarea premiilor oscar, s-au acordat premiile celei de-a 36-a ediție ”Zmeura de Aur”, eveniment care recompensează cele mai slabe filme şi performanţe actoriceşti ale anului. Previzibil pentru mare parte a cinefililor, filmul „Fifty Shades of Grey”, un hit din punct de vedere al încasărilor, a fost declarat oficial „cel mai prost film” al anului 2015. El a împărţit podiumul cu lungmetrajul „Fantastic Four” şi actorul Sylvester Stallone.
Pe lista rusinii se afla si cateva nume celebre, cum ar fi Eddie Redmayne, castigatorul Oscarului de anul trecut si nominalizat inclusiv anul acesta, a castigat Zmeura de Aur pentru rolul neinspirat din “Ascensiunea lui Jupiter”.
fifty-shades-of-grey-1024

Fifty Shades of Gray, film regizat de Sam Taylor-Johnson, a primit 4 premii la gala ce s-a ţinut în Los Angeles: ”cel mai prost scenariu” (Kelly Marcel), ”cea mai proastă actriță” (Dakota Johnson), ”cel mai prost actor” (Jamie Dornan) și ”cel mai prost cuplu de actori” (Dakota Johnson și Jamie Dornan).

Pelicula Fantastic Four a primit un premiu pentru ”cel mai prost regizor” (Josh Trank). Nici actorul Sylverster Stallone nu a plecat acasă fără un trofeu în formă de zmeură. Stallone a fost remarcat pentru ca a reusit sa isi spele “pacatele cinematografice”. Din fost castigator al Zmeurei de aur , s-a transformat in favorit al sezonului premiilor, datorita rolului excelent din “Creed”.

La categoria feminina s-a remarcat Kaley Cuoco, actrita din serialul de comedie Teoria Big Bang. Tanara a facut un rol extrem de slab in “Alvin si veveritele: marea aventura”.

Premiile Zmeura de Aur, care valorează fiecare doar câţiva dolari şi au formă de zmeură aurie, aşezată pe o rolă de film de 8 mm, au fost create în 1980, la iniţiativa lui John Wilson, un cinefil împătimit.
Nominalizaţii şi câştigătorii premiilor Zmeura de Aur sunt selectaţi de cei 943 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]