evzmonden.ro Web analytics

Pe Denis Șerban îl cunoaște toată lumea, dar uite pe cine IUBEȘTE!

Pe Denis Șerban îl cunoaște toată lumea, dar uite pe cine IUBEȘTE!
Pe Denis Șerban îl cunoaște toată lumea, dar uite pe cine IUBEȘTE!

Pe Denis Șerban îl cunoaște toată lumea, însă în viața personală, actorul este la fel de îndrăgostit ca în prima zi de soția lui, Cristina Zegan, fostă bebelușă la Cronica Cârcotașilor. Cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă, în cadrul galei Unica, când s-a afișat pe covorul roșu la brațul celei care i-a dăruit-o pe Delia, fiica lor care acum are 4 ani, potrivit Unica.

Chiar dacă era căsătorit cu Iulia, femeia cu care avea o relație de aproximativ 13 ani, Denis s-a îndrăgostit lulea de fosta bebelușă chiar din prima zi în care s-au cunoscut. De atunci, Denis și Cristina au trecut prin multe obstacole pentru a fi împreună și în continuare se iubesc neîncetat, iar ca drept dovadă, la reuniune, îndrăgitul actor nu și-au putut stăpâni un sărut pasional chiar dacă se aflau în fața camerelor de filmat și a aparatelor de fotografiat.

La 41 de ani, Denis Ștefan, cel care i-a dat viață personajului Codruț în celebra telenovelă Inimă de țigan, se poate lăuda cu același fizic de invidiat cu care făcea furori, în urmă cu un deceniu, pe micile ecrane.Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]