evzmonden.ro Web analytics

Ovidiu Anton va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest 2016. Ne ducem cu ROCK la Stockholm! Reacţie EXTRAORDINARĂ a lui MIHAI TRĂISTARIU

Ovidiu Anton va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest 2016. Ne ducem cu ROCK la Stockholm! Reacţie EXTRAORDINARĂ a lui MIHAI TRĂISTARIU
Ovidiu Anton va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest 2016. Ne ducem cu ROCK la Stockholm! Reacţie EXTRAORDINARĂ a lui MIHAI TRĂISTARIU

Rockul a învins în această seară la Baia-Mare, unde a avut loc finala Eurovision România. Reprezentantul României la Stockholm, Suedia, votat în exclusivitate de public, este Ovidiu Anton, învingător cu 6.585 de voturi. “Vă mulţumesc tuturor, mulţumesc comunităţii rock din România şi artiştilor care m-au susţinut. Mulţumesc familiei, soţiei şi echipei mele extraordinare. Regret că nu este Titus Munteanu aici să-mi spună “Pitbull ai fost tare”, a spus Ovidiu Anton. Cântăreţul de 33 de ani, fost concurent la cea de-a doua ediție „Școala Vedetelor” şi este unul dintre cei mai insistenți soliști în cursa pentru Eurovision, participând pentru a cincea oară.

“Vreau să dedic această victorie tuturor celor care au pus lanţul pe cultura româna şi au vrut să ne facă turmă. Noi nu suntem oi, noi suntem lupi, suntem daci şi vreau să nu uite asta”, a spus Ovidiu Anton.

Marele învins al serii a fost MIHAI Trăistariu, care a concurat cu piesa “Paradisio”. Cântăreţul care a obţinut cel mai mare punctaj pentru ţara noastră cu Tornero, ar fi reprezentat pentru a doua oară România la Eurovision. Mihai a sperat până în ultimul moment că i se va da şi o a doua şansă. “Bravo Ovidiu Anton ! Chiar ma bucur sincer pentru tine. România are nevoie de voci noi … Succes maxim !”, a scris Mihai pe pagina sa de socializare după anunţul final.

Melodia sa, „Moment Of Silence”, ale cărei versuri sunt în limba engleză, are un mesaj social puternic „Piesa cu care particip este o piesă din suflet pentru suflete. «Moment Of Silence» este o chemare, o chemare la unitate. Nu trebuie să uităm că suntem stăpâni pe viețile noastre și că nimeni, absolut nimeni, nu are dreptul să ne folosească pentru interese obscure”, a declarat Ovidiu Anton.

“Mesajul pentru cititori este să fiți uniți, să fiți puternici, să fiți suflet pentru suflet. Susțineti rockul românesc, pentru că cei care mint cu nerușinare că rockul nu e dorit și cerut nu o vor putea face la infinit”, a spus Anton pentru jurnalrock.ro înainte de finală.
Refrenul melodiei „Moment Of Silence”:

In the darkest nights feel the power in you

Take a moment of silence and fight for the truth

Watching the days go by nothing changed, nothing new

Take a moment of silence and fight for the truth

Fight for the truth!

ovidiu anton

În finală, Ovidiu Anton a fost ales exclusiv de public, prin televot. În semifinală, Ovidiu Anton a fost ales de juriu, calificându-se pe primul loc, cu 54 de puncte.Pe locul al doilea s-au clasat Vanotek feat. The Code & Georgian, cu ”I’m Coming Home”, iar locul al treilea i-a revenit Florenei, cu ”Behind the Shadows”.

Ovidiu Anton a concurat cu finaliştii trupa Dream Walkers, cu ”Let it shine”, Florena, cu ”Behind the Shadows”, M I H A I (Mihai Trăistariu), cu ”Paradisio”, Vanotek feat. The Code & Georgian, cu ”I’m Coming Home” şi Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ, cu ”One Voice”.

Trofeul – care o întruchipează pe Isis, zeiţa frumuseţii, a fost înmânat de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

[wysija_form id="7"]