evzmonden.ro Web analytics

Ce face Oana Roman, cu doar câteva zile înainte de a naște | FOTO

Ce face Oana Roman, cu doar câteva zile înainte de a naște | FOTO
Ce face Oana Roman, cu doar câteva zile înainte de a naște | FOTO

Cum meteorologii au anunțat că viscolul și ninsorile se întorc, Oana Roman Elisei s-a gândit că este un moment foarte bun pentru a recupera din cărțile pe care încă nu a avut timp să le citească. În plus, și pentru că mai are doar 2-3 săptămâni până naște, medicii i-au recomandat să iasă cât mai puțin din casă și să se odihnească. Astfel, Oana Roman Elisei, care a trecut, recent, prin emoțiile primei sale nunți, s-a pus pe citit.

După ce a trecut și stresul legat de organizarea nunții sale, pe 15 ianuarie, cu Marius Elisei, iubitul său cu care o relație de un an, Oana Roman profită de timpul liber pe care îl mai are până va naște, și va citi.

În aceste aproximativ trei săptămâni până la momentul nasterii, doctorii mi-au recomandat să stau cât mai mult acasă și să mă odihnesc! Și cum plăcerea mea este să citesc, am descoperit și eu un site de unde mi-am cumpărat multe cărți, la un preț mai mic decât jumătate față de librării! Sunt foarte încântată!”, a mai scris Oana Roman Elisei pe contul său de Facebook.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]