evzmonden.ro Web analytics

FABULOS. Oana Cuzino, atacată dur după ce a recomandat o dietă! Două fete au ajuns la cuţit, iar alta a fost salvată la limita septicemiei

FABULOS. Oana Cuzino, atacată dur după ce a recomandat o dietă! Două fete au ajuns la cuţit, iar alta a fost salvată la limita septicemiei
FABULOS. Oana Cuzino, atacată dur după ce a recomandat o dietă! Două fete au ajuns la cuţit, iar alta a fost salvată la limita septicemiei
Un „regim minune” promovat de Oana Cuzino, cunoscuta realizatoare a emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, postat pe pagina oficială de Facebook promitea zece kilograme slăbite și câţiva centimetri în minus pe coapse, în doar 13 zile. Preţul plătit era însă cât se poate de mare. Surprizător, deși este medic, Oana Cunzino a recomandat prietenilor săi virtuali DIETA DANEZĂ, ce poate fi urmată doar sub atenta supraveghere.
dieta daneza
Cum pagina oficială de Facebook a Oanei Cuzino este urmărită de aproape un milion de oameni, dezbaterile s-au încins și mii de comentarii au curs. Gestul a fost aspru criticat, mai ales de persoanele care au încercat deja dieta și care au avut mult de suferit.

Dieta spune că un aport de 600 de calorii pe zi este ideal pentru ca în decurs de 13 zile de regim să se piardă până la 10 kg. Ce înseamnă asta: masa de dimineață va consta într-o cafea cu o linguriță de zahăr. La prânz două ouă fierte cu spanac. Cina, 200 de grame de carne de vită și câteva frunze de salată. Oana Cuzino dă undă verde și la un ceai verde neîndulcit.

„După dieta aceasta oricine ajunge să se opereze de pietre la fiere. Mi se pare aiurea să recomanzi așa ceva. Cunosc deja trei fete care au ținut-o și au avut probleme”, „Nu mai promomovați astfel de diete minune care pun viața în pericol”, scrie un prieten virtual.
Contactat de Antena Stars, nutriționistul Cristi Mărgărit a spus că este vorba despre o dietă de spital, foarte restrictivă. Mai mult, Mărgărit crede că o persoană nu poate urma mai multe zile acea dietă, pentru că este foarte greu de ținut, iar dacă se recurge des la această practică se ajunge la malnutriție. Important este și că, după asemenea diete restrictive, corpul „se răzbună” și se acumulează și mai multe kilograme.
Câteva dintre comentarii:
„Dupa dieta asta oricine ajunge sa se opereze de pietre la fiere, cunosc deja 3 fete care au tinut-o si au ajuns la cutit”, a scris un prieten virtual.

Mi se pare aiurea sa recomanzi asa ceva mai ales fiind o persoana pe care o urmărește mai multa lume . Da fiecare poate si are dreptul sa faca ce vrea cu corpul lui , dar va rog eu stati si gândiți logic inainte sa ajungeți prin spitale cu mai multe probleme de la o dieta care va poate dauna . Si din cate știu eu micul dejun ar trebui sa fie mai bogat nu cina”, a adăugat un altul .

Am ținut -o, am slăbit de la 65 la 58 kg dar am pus la loc in 6 luni. Este ff restrictiva, energie nu aveam deloc, mă simțeam f slăbită. Nu o recomand”.

„Am testat si eu aceasta dieta si am slabit 7 kg in 13 zile…ideea e ca nu trebuie sa o repeti cel putin 2 ani..eu am repetat-o dupa 6 luni cand am slabit inca 5.5kg…rezultatul dupa 4 luni a fost “un abces” de puroi pe rinichi la limita septicemiei si imunitate aproape zero…dupa un timp m-am ingrasat dublul kg pierdute…nu recomand asa ceva!!”


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]