evzmonden.ro Web analytics

O vedetă de la noi și-a pus cip sub piele! Oamenii l-au făcut SATANIST!

O vedetă de la noi și-a pus cip sub piele! Oamenii l-au făcut SATANIST!
O vedetă de la noi și-a pus cip sub piele! Oamenii l-au făcut SATANIST!

Deși nu e clară legătura dintre tehnologie și diavol, iată că George Buhnici a fost pus la zid de credincioși după ce a spus lumii că și-a pus cip sub piele.

Mândru că s-a tehnologizat la cel mai profund mod, prezentatorul emisiunii I like IT de la ProTV a explicat și ce poate să facă această minunăție: ”Are puţină memorie, echivalentul a 4 SMS-uri, poți să scrii ceva pe el. Problema cu cip-urile de genul acesta este că nu au baterii. Îţi pui telefonul pe cip şi de cele mai multe ori, merge. Poţi să-l foloseşti şi pentru a debloca telefonul”, a spus George Buhnici în emisiunea “La Măruţă”.

În viitor, aceste microcipuri pot înlocui cheile de la mașină, de la casă, cartelele de acces în birouri și chiar cartea de identitate.

“Mulţi oameni mi-au spus că sunt însemnat şi că o să merg în iad.”, a mai declarat Buhnici.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

4 Comentarii

  • Stai linistit George. Cel mult o sa faci si tu ca majoritatea sobolanilor cancer din cauza implantului. Despre fiertul in smoala este in regula ca nu mergi cu tot cu corp deoarece asta ramane aici cu cipul si acolo merge doar sufletul la firrt in smoala . Se mai fac si alte chestii de pilda o sa fi facut la un rotisor cu ceva barbeque, si cu un arzator cu acetilena. Iti da voie sa iti faci selfie cand te ard dracusorii in toste pozitiile dar ptobkema ar fi ca nu au wifi sau bluethoot sa poti transmite. S-a incercat cablarea iadului dar costa prea mult si parlitul pacatosilor se face tot traditional cu manivela la rotisor si cu furca la cazane. Intrucat nu este dracime suficienta in iad va trebui ca tot tu sa iti pui lemne si la rotisor si la cazanul de smoala. Cam atat

  • Stim ca George nu promoveaza nimic daca nu il plateste cineva

    Iar pentru asa ceva – a fost platit foarte bine!

    Ramane sa ne spuna ce scrie pe cip, ca sa stim cine si de ce l-a platit

  • De cand Buhnici e vedeta?!

  • Lista de idioti se va mari.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]