evzmonden.ro Web analytics

O vedeta de la noi e in stare de soc dupa ce a asistat la o scena de groaza! “O lovea cu pumnul in burta!”

O vedeta de la noi e in stare de soc dupa ce a asistat la o scena de groaza! “O lovea cu pumnul in burta!”
O vedeta de la noi e in stare de soc dupa ce a asistat la o scena de groaza! "O lovea cu pumnul in burta!"

Scene desprinse dintr-un cosmar, astazi, in Piata Lahovari din Bucuresti. Nuami Dinescu se afla in fata Spitalului de Ochi cand doua doamne au oprit langa ea. Imaginile ce s-au derulat chiar in fata ei au marcat-o si au dus-o intr-o stare de panica! “Ce puteam eu sa fac? Ce sa faci in situatii de astea?”.

Nuami Dinescu

Nuami Dinescu

Cititi randurile scrie chiar de ea, dar va averizam:  sunt detalii care te fac sa vrei sa pleci pe strazi chiar acum.

10.30 in fata Spitalului de ochi din Lahovari. Doua doamne, doamne in sensul real al cuvintului, imbracate frumos, cu haine elegante, cea mai in virsta purta o palariuta draguta, cealalta, in jur de 40 de ani, blonda, cu parul strins intr-un coc mic la spate, traverseaza pe linga trecere, cea tinara vorbeste agitat, se apropie de mine (care eram cu cainii, off course!) si aud: “Nu mi-ai zis, ai facut-o intentionat”. “Ba ti-am zis”, completa cea mai virsta.
Doamna tinara devine agresiva si asa, din lateral, ii trage un pumn in abdomen doamnei care am inteles ca era mama.

“Ajungem acasa si te bat de te rup! Te rup cu bataia!” continua femeia tinara. Mai merg trei pasi, in fata spitalului ii mai trage una. Se opreste un domn, se uita lung la mine, ce sa fac eu? O mai pocneste odata, imi dispar din raza vizuala, ma duc un pic catre teatrul de papusi, o vad pe doamna in varsta cum intra pe str. Ieremia Grigorescu, batausa a disparut pe o straduta laterala. In viata mea nu am vazut asa ceva. In viata mea! Ce puteam eu sa fac? Ce sa faci in situatii de astea?”, a povestit actrita Nuami Dinescu, extrem de marcata de imaginile la care a asistat.

Internautii le cauta pe cele doua femei acum, dupa semnalmentele date, in speranta ca o vor putea salva pe doamna batrana de chinurile la care este supusa.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]