evzmonden.ro Web analytics

O fotografie postată recent arată că fiul lui Fergie este un copil frumos

O fotografie postată recent arată că fiul lui Fergie este un copil frumos
O fotografie postată recent arată că fiul lui Fergie este un copil frumos

Micuțul Axl Jack Duhamel, în vârstă de trei ani, a fost dus de mama sa, Fergie, în vârstă de 42 de ani, l-a dus la slujba de dimineață de la biserică, prilej pentru paparazzii de a-i fotografia pe cei doi la plecare.

Axl este considerat unul dintre cei mai frumoși copii de vedete, el are de unde să moștenească genele bune. Ambii părinți, Fergie și Josh Duhamel, sunt superbi, așa că și fiul lor atât de dorit n-avea cum să fie altfel.

Fergie, artistă și cântăreață pop, l-a îmbrăcat pe băiețelul ei în top cu propria ținută, într-o nuanță de albastru închis. Axl a purtat un costum de blugi navy, aceeași culoare ca a shortului lui Fergie.

Fergie este căsătorită cu actorul Josh Duhamel, care a jucat în reality show-ul Las Vegas. S-au întâlnit și și-au început relația în septembrie 2004 când ea și formația Black Eyed Peas au apărut în emisiunea lui Duhamel.

Fergue a șocat într-un interviu în care a recunoscut că a început să petreacă, folosind și droguri de la vârsta de 18 ani având partide de sex cu alte persoane de sex feminin; „Am avut relații cu femei în trecut. Nu voi spune cu câți bărbați m-am culcat – dar sunt o persoană foarte sexuală”.

FotoȘ Splash News


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]