evzmonden.ro Web analytics

O cunoscuta ACTRITA, distrusa de durere! SOTUL ei a fost SURPRINS cu o alta FEMEIE

O cunoscuta ACTRITA, distrusa de durere! SOTUL ei a fost SURPRINS cu o alta FEMEIE
O cunoscuta ACTRITA, distrusa de durere! SOTUL ei a fost SURPRINS cu o alta FEMEIE

Nicole Kidman este distrusa de durere. Dupa ce multe zvonuri intretineau ideea ca mariajul actritei cu sotul ei, Keith Urban, este sortit pieirii, revista americana “Star” confirma faptul ca barbatul a fost surprins pe picior gresit si ar fi fost fotografiat la bratul altei femei.

Vestea a cazut ca un traznet pentru Nicole, care avea ganduri serioase cu sotul ei si anume sa devina parinti. Jurnalistii americani speculeaza faptul ca din cauza numeroaselor zvonuri in legatura cu infidelitatile sotului, frumoasa actrita va anunta in curand divortul.

Nicole Kidman nu a avut un noroc prea mare in dragoste. Dupa mariajul esuat cu Tom Cruise, se pare ca actrita, in varsta de 50 de ani, este nevoita sa puna capat si mariajului in care se afla in prezent. Deciziile lui Nicole sunt dureroase, cu atat mai mult cu cat artista a declarat recent ca isi mai doreste un copil si a decis, alaturi de sotul ei, sa apeleze la o mama surogat pentru a le aduce pe lume cel de-al treilea copil.

Sursa: Libertateapentrufemei.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]