evzmonden.ro Web analytics

NUMEROLOGIE. Ziua de 14 februarie are în fiecare an o altă vibrație

NUMEROLOGIE. Ziua de 14 februarie are în fiecare an o altă vibrație
NUMEROLOGIE. Ziua de 14 februarie are în fiecare an o altă vibrație

Milena Farcaş explică cu ajutorul numerologiei de ce am ajuns să sărbătorim iubirea de Sf. Valentin.

Așteptăm cu nerăbdarea Ziua Sfântului Valentin. Vrem să fim iubiți, așteptăm gesturi tandre, acceptăm cu ușurință ori idee de a celebra dragostea. Care este istoria acestei zile nici nu mai contează. Pe cine mai interesează acum că Valentin a fost un preot care oficia casatorii în secret în pofida legilor date de împăratul Claudiu al II- lea? Pare-se că el ar fi fost executat pe 14 februarie 269 sau 270. De ce am sta să cercetăm dacă nu care cumva este sărbătoarea Lupercalia din Roma Antică, sărbătoarea dragostei febrile în care femeile erau mai întâi biciuite pentru a fi purificate iar apoi dezgolite pentru a fi fertilizate?

Pe 14 februarie sărbătorim iubirea. De ce februarie? Probabil și pentru că în februarie nu prea se mai întâmplă nimic. Paștele este prin aprilie-mai, Crăciunul, Anul Nou la finele lunii decembrie iar iarna este lungă și grea și tristă. Nu strică nimănui un pic de fericire!

Din punct de vedere numerologic însă 14 înseamnă 5. În această zi sărbătorim dragostea carnală, atracția fizică, erotismul. O vibrație 5 îndeamnă către petreceri nesfârșite, către aventuri, către dorința de libertate, de a evada. Această vibrație 5 a zilei de 14 vinde bine imaginea sărbătorii, are darul de a îi convinge pe toți că așa este mai bine, că iubirea pasageră nu este nimic rău, că fiecare își poate clădi viața după bunul plac, fie și pentru o zi. Este o vibrație a petrecerilor, a agitației, a sexulualității dezlănțuite, a versatilității și a plăcerii de a trăi clipa, a cuvintelor șoptite tremurat și mereu neadevărate.

Puțini știu însă că ziua de 14 februarie are în fiecare an o altă vibrație, ne determină de fiecare dată să aveam alte reacții.

Ziua de 14 februarie 2016 are o vibrație 7 și nu 5. Cum se calculează? La vibrația universală a anului 2016 care este 9 (2+0+1+6=9) adaugăm luna februarie care este luna a doua (9+2=11) rezultatul este 11 adunăm 1 cu 1 si obținem 2. 2 este vibrația lunii februarie din anul 2016. La această vibrația 2 adunăm ziua de 14, adică 14 (5)+2=7. Vibrația zilei de 14 februarie 2016 este 7. Asta înseamnând că lucrurile nu prea se vor desfășura așa cum visăm. Ziua de 14 februarie 2016 cu a sa vibrație universală 7, ne va determina pe toți să fim mai retrași, mai încăpățânați, mai greu de înțeles, mai puțin prietenoși. Vom tinde să exagerăm în a-i analiza pe cei de lângă noi, vom fi mai secretoși, ne vor deranja îndemnurile celorlalți, vom fi mai aroganți, mai nesuferiți. Tot ceea ce am plănuit pentru această zi va suferi modificări de ultim moment. Nimic nu va ieși conform dorințelor noastre. Nici banii nu vor fi la fel de mulți și nici starea de spirit parcă nu va fi cea mai plăcută, cea mai potrivită unei astfel de zile.

Vibrația numelui VALENTIN este 7. Fiecare literă are o anumită valoare, o anumită vibrație. Litera V- vibrație 4, litera A- vibrație 1, litera L- vibrație 3, litera E- vibrație 5, litera N- vibrație 5, litera T- vibrație 2, litera I- vibrație 9, litera N- vibrație 5. Se adună vibrația fiecărei litere în parte (4+1+3+5+5+2+9+5= 7) rezultatul fiind 7- aceeași vibrație a misterului, a încpățânarii, a singurătății.

Analizând însă numele preluat al sărbătorii, Valentine’s Day, vom constata că vibrația este 1, a liderului pe piața aceasta a reclamei, a vânzărilor avantajoase. Vibrația 1 fiind vibrația energiei, a agresivității, a manifestării independenței, a dorinței de a fi important. Această sărbătoare s-a impus și pentru că numele ei a fost bine ales.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]