evzmonden.ro Web analytics

NUMEROLOGIE. De ce s-a căsătorit în secret ALINA GORGHIU și ce șanse are CĂSNICIA SA

NUMEROLOGIE. De ce s-a căsătorit în secret ALINA GORGHIU și ce șanse are CĂSNICIA SA
NUMEROLOGIE. De ce s-a căsătorit în secret ALINA GORGHIU și ce șanse are CĂSNICIA SA

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, s-a căsătorit recent, în secret, cu iubitul ei, Lucian Isar, după o relație de 3 ani. Cunoscut economist, Isar este fost ministru pentru IMM-uri în primul Guvern Ponta are studii de matematică la Universitatea din Bucureşti şi de finanţe-bănci la ASE, un master în matematici financiare la Oxford, MBA la Universitatea din Chicago şi programe avansate urmate la Harvard. Deși relația nu era un secret, căsătoria celor doi a surprins pe multă lume, mai ales că a fost făcută fără prea multă vâlvă. Numerologii spun însă că momentul ales de Alina Gorghiu are o legătură puternică cu cifra destinului, iar politiciana nu putea face altfel. Oricât de puternici ar fi, politicienii sunt și ei conduși de destin. Milena Farcaș a analizat pentru EVZ Monden cifrele ce o caracterizează pe doamna ce conduce destinele PNL.

Alina Gorghiu, căsătorie în secret cu Lucian Isar

ALINA ȘTEFANIA GORGHIU; Data nașterii: 16 septembrie 1978

Fermecătoare și convingătoare, pricepută în a comunica și a gestiona situații de criză are darul de a se adapta automat modificărilor neprevăzute. Iute la minte și convingătoare caută cele mai rapide soluții pentru rezolvarea problemelor. Analitică înregistrează tot ce se întâmplă în jurul său. Ermetică, gândurile nu i le va afla nimeni. Doar ea știe ce pregătește și pentru cine, cu cine va colabora și de ce, cum se va prezenta în fața mulțimii și care sunt adevăratele motive. Călătoriile o atrag, hainele deosebite la fel. Se pricepe să-și vândă imaginea. Observă oamenii și îi percepe așa cum sunt ei în realitate, îi acceptă ca atare și îi folosește exact acolo unde ei sunt necesari.

Pricepută în arta manipulării simte când cineva își dorește să o folosească și poate avea reacții urâte. Are nevoie de libertate de acțiune, trebuie să aibă spațiu pentru a se manifesta. Ușor neliniștită, curajoasă mereu este practică, organizată și nu se teme de efort. Lipsită de sentimentalisme ieftine este imposibil să o poți păcăli. Îți poate lăsa această impresie dacă este în avantajul ei. Are nevoie de seriozitate, stabilitate. Trebuie să verifice că oamenii sunt de încredere și loiali.

Rece își urmărește cu încăpățânare scopul propus. Ambițioasă și activă o deranjează să fie doar observator. Rațională și energică, încăpățânată și agresivă va dezvălui aceste calități doar când este necesar. Este născută pentru a fi politician. Se impune cu ușurință, nu amestecă sufletul cu afacerile- cifra destinului 5 din 4 și 1. Folosește amănuntele în favoarea sa (cifra 8 prezentă în numerograma zilei de naștere) iar informațiile știe a le analiza rapid și a le folosi atunci când este timpul potrivit (cifra 9 se repetă de două ori în numerograma zilei de naștere). Are nevoie de căsnicie- remarcăm prezența cifrei 6 în numerogramă. Nu este om de echipă, ea conduce nu stă la palavre, nu se integrează în colectivitate dar se pricepe să lase această impresie- cifra 2 lipsește din întregul ei profil numerologic. Intuitivă și distantă, devine comunicativă doar dacă trebuie. Oscilează între nevoia de public și necesitatea de a se retrage, de a se autoanaliza în singurătate. Fin psiholog înțelege calitatea celorlalți dintr-o privire. Este greu de păcălit. Radiografiile ei despre cei din jurul său sunt precise. Plănuiește totul în secret. Încăpățânată își va urma consecvent dorințele. Detestă să i se spună ce să facă și acceptă cu greu recomandările celorlalți.- cifra zilei de naștere 7. Își dorește să fie iubită și să devină mai generoasă- cifra vocalelor 9. Când are mari necazuri și doar atunci găsește în ea resursele diplomației- caracteristica ascunsă

iohannis-gorghiu.5wn16ztu0l

ALINA ȘTEFANIA GORGHIU ESTE MAI PUTERNICĂ DECÂT KLAUS WERNER IOHANNIS.

Analizând în paralel datele președintelui României, Klaus Werner Iohannis, constat că Alina Gorghiu este mai puternică decât el doar că are nevoie de cineva care să continue munca începută de ea, o ușoară inconsecvență o încurcă. Pe Klaus Iohannis nimeni și nimic nu-l va opri din drumul hotărât (linia hotărârii 159 prezentă în numerograma zilei sale de naștere) însă devine sensibil când este lăudat cu pricepere (cifra 3 se regăsește în cifra destinului său, 7 din 3 și 4). El are nevoie să-i fie recunoscute meritele, să știe că este iubit. Alina Ștefania Gorghiu nu se împiedică de astfel de amănunte, nu o interesează. E greu de crezut că ea este sau că a fost vreodată folosită de actualul președinte al țării.

În ceea ce privește căsătoria secretă, se potrivește perfect caracterului său. Dacă a făcut acest pas anul trecut este perfect. Anul 2015 a avut, pentru ea, o vibrație 6- vibrația căsătoriei. Dar s-a căsătorit în acest an, 2016, care are o vibrație 7 pentru ea, iar în căsnicie lucrurile vor scăpa cumva de sub controlul ei riguros. Luna ianuarie cu a sa vibrație 8 a îndemnat-o să își ducă la îndeplinire o ambiție mai veche. Aceeași vibrație 8 o va determina să fie într-o permanentă competiție cu soțul ei. Dacă a preluat numele soțului ei, adăugându-l celui inițial atunci comportamentul său va deveni mai blând, mai potolit, mai plăcut- cifra numelui său complet ar deveni 9.

Luna februarie va fi o lună anevoiasă, istovitoare pentru ea- vibrație 9. Va suferi și nu-și va putea îndeplini proiectele cu ușurință, acestea vor suferi mereu modificări de ultimă clipă sau se vor nărui.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]