evzmonden.ro Web analytics

NUMEROLOGIE. De ce nu poate fi cuminţit GABRIEL TAMAŞ şi ce şanse are BECALI să-l aducă pe calea BISERICII

NUMEROLOGIE. De ce nu poate fi cuminţit GABRIEL TAMAŞ şi ce şanse are BECALI să-l aducă pe calea BISERICII
NUMEROLOGIE. De ce nu poate fi cuminţit GABRIEL TAMAŞ şi ce şanse are BECALI să-l aducă pe calea BISERICII

Fundaşul Gabriel Tamaş a debutat, în urmă cu câteva zile pentru Steaua în partida cu Djurgardens. Ultima perioadă a fost agitată pentru talentatul fotbalist care primea la data de 25 martie 2008 Medalia „Meritul Sportiv”, clasa a treia, din partea Președintelui României, Traian Băsescu, pentru calificarea la Campionatul European de Fotbal 2008.

El a reziliat recent contractul cu Cardiff City FC și a revenit la Steaua după doar șase luni de la plecarea sa din echipă. Gabi este vestit nu doar pentru prestația sa sportivă ci și pentru escapadele sale, pentru agitația pe care o provoacă în cele mai multe dintre serile în care alege a se relaxa. Mai nou se pare că Gigi Becali vrea să-l aducă pe calea cea bună prin intermediul Bisericii. Ce spune numerologul Milena Farcaş despre cuminţirea sa?

milena farcas

GABRIEL SEBASTIAN TAMAȘ
Data nașterii: 9 noiembrie 1983

Gabriel Sebastian Tamaș este, conform calculelor numerologice, un aventuros, indulgent cu sine – are cifra destinului 5 din 3 și 2. Fermecător și sociabil, nerăbdător și neliniștit, se plictisește repede, are nevoie mereu de un alt decor, de altă activitate care să îl solicite. Pune accent pe latura fizică a existenței sale și nu își poate refuza îndeplinirea dorințelor. Evoluează excelent în condiții tensionate, are mereu pregătite noi căi de rezolvare a problemelor. Se pricepe să-și vândă bine imaginea și este convingător. Este greu de crezut că va reuși să-și țină promisiunile sau că se va cuminți. Are în el această pornire, această revoltă, acest uragan care se pornește și de care are nevoie pentru a se relaxa. El trebuie să modifice mereu ceva în viața sa: femeile, orașele, locul de muncă… Expansiv și energic se va manifesta violent ori de câte ori va avea ocazia. Dacă nu se ivește se pricepe să o creeze. Are nevoie să fie în centrul atenției și pe teren dar și dincolo de el. Și reușește de fiecare dată altcumva. De remarcat că rezultatele sale spectaculoase din fotbal sunt rezultatul talentului său și nu neapărat al muncii susținute. Nu duce niciodată lipsa banilor și se pricepe de minune a îi împrăștia. Învață repede, cu ușurință, are o memorie fantastică, se consumă repede pentru că se agită exagerat. Lucrează bine în echipă. Se enervează rapid. Este deosebit de sensibil și este ușor de rănit. Poate deveni orice trebuie, se poate transforma în ceea ce trebuie să pară a fi. Gigi Becali încă nu s-a prins.

Are suflet bun și ar ajuta pe oricine, ar cheltui o avere pentru cei pe care-i consideră ca fiind prietenii săi. Poate fi generos, emotiv, înțelegător, poate deveni imideiat temperamental pentru că răbdarea nu este una dintre calitățile sale- cifra zilei de naștere 9.
Singurătatea nu este pentru el, o evită cât poate de mult- lipsește cifra 7 din numerograma zilei sale de naștere. Nici de căsătorie nu are nevoie- lipsește cifra 6 din numerogramă. În schimb are darul de a observa tot ce se întâmplă pe terenul de fotbal, de a analiza rapid toate informațiile, de a ataca ocolo unde există vulnerabilități ale adversarului, observă detaliile cu o claritate de invidiat: cifra 9 se repetă de două ori iar cifra 8 este prezentă în aceeași numerogramă. Anul acesta are, pentru el, o vibrație 2- prietenii vor sări în ajutorul său, va cunoaște oameni noi, va semna contracte avantajoase chiar dacă va fi mai irascibil, mai vulnerabil și parcă ceva mai lipsit de autocontrol. În luna februarie a acestuia an, vibrația personală este 4, devine mai serios, mai organizat, își întocmește o listă a priorităților și este mânat de bune întenții.
Vulnerabilitatea sa constă în faptul că nu poate urma îndemnurile celorlalți, că nu poate procesa eficient sfaturile celorlalți- cifra de tensiune 2.

Se află într-o perioadă cu vibrație 9 până la împlinirea vârstei de 58 ani- o perioadă dramatică, presărată cu emoții, griji, încheieri neplăcute de situație. Dificultatea acestei perioade a o vibrație 6- îi este greu a se responsabiliza, îi este dificil a se gândi la familia sa.
Oamenii sunt așa cum au fost ei lăsați. Ei nu se pot schimba, pot încerca o perioadă a se transforma înpersonajul dorit de ceilalți, dar în funcție de evenimentele pe care le trăiesc, primesc șansa de a găsi în ei resursele necesare pentru a se remonta. Iubitorii fotbalului îl pot iubi pe Gabi așa cum este el pentru performanțele sale și pot încerca să uite a cere de la el să devină un exemplu de comportament civilizat în societate.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]